Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Straniile profetii ale lui Arsenie Boca

Arsenie Boca s-a născut în anul 1910 în Hunedoara. Fiind un copil singuratic şi-a găsit alinarea în religie. În timp ce ceilalţi copii de vârsta să aveau preocupări comune, Arsenie Boca era atras de filosofie, foarte multe întrebări existenţiale măcinându-i copilăria. A încercat, în prima ipostază, să-şi găsească răspunsurile în filosofii moderni, după care şi-a oferit sufletul religiei.

Arsenie Boca a făcut mai multe profeţii, unele dintre ele fiind de-a dreptul impresionante pentru că s-au referit la evenimentele petrecute în 11 septembrie în SUA, căderea comunismului în România dar şi la navetă Discovery. Cele mai multe dintre profeţiile sale se afla pictate la biserică din Drăganescu, care grăiesc şi în ziua de astăzi viziunile profetului.O altă profeţie ciudată a lui Arsenie Boca se referă la căderea zdrenţei comunismului care va fi înlocuită de steaua cu şase colţuri, a anarhiei. Atunci va fi vai şi amar de întreaga lumea, iar dezordinea şi anarhia va pune stăpânire pe întreg Pământul.

Mai există şi alte profeţii făcute de Arsenie Boca, care nu au fost niciodată pictate, dar sunt cunoscute doar de anumite persoane. Una dintre ele se referă la faptul că într-un viitor apropiat România va fi ocupată de Rusia, Bulgaria şi Ungaria, iar după aceea, aceste tari vor fi lovite de bolovani de foc. O altă susţine că Bucureştiul mai are dreptul la o singură greşeală, “s-a ouat de două ori, iar a treia oară o să dispară de pe harta pământului”, iar apoi o mare catastrofă se va abate asupra oraşului pentru că foarte multe păcate s-au strâns acolo.

Arsenie Boca a mai avut o profeţie stranie, între anii 1945-1946, când a povestit apropiaţilor săi despre sfârşitul lumii. Apocalipsa nu o să vină aşa cum ne imaginăm noi, că toţi o să murim dintr-o dată, ci sfârşitul se va produce încet, oamenii o să moară pe rând, în timp ce unii îşi găsesc sfârşitul în războaie, alţii vor muri de înec, accidente sau boli necunoscute.

http://www.efemeride.ro/straniile-profetii-ale-lui-arsenie-boca

Lasati un raspuns