Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

ANCA PANDREA, SFÂŞIATĂ de DURERE la PARASTASUL LUI IURIE DARIE, la un an de la MOARTEA MAESTRULUI!

A trecut un an de când actorul Iurie Darie a plecat dintre noi. Partenera sa, Anca Pandrea, a respectat rituarilurile creştine şi i-a făcut regretatului artist un parastas la care au participat prietenii şi apropiaţii acestuia.

Anca Pandrea continuă să-l plângă pe Iurie Darie. La un an de la moartea actorului, femeia a făcut un parastas la care s-a înconjurat de toţi cei care l-au îndrăgit pe maestru. Pe lângă colivă, aceasta a umplut masa de bunătăţi, de la fritptură, paste, salată şi plaoturi reci, dar şi vin.

Prietenii actorului au venit să o consoleze pe Anca Pandrea, care le-a împărtăşit printre lacrimi, amintiri despre sufletul ei pereche. În tot acest timp, câinele pe care femeia l-a adoptat în urmă cu ceva timp şi care nu a lipsit de la pomenile de până acum, a fost închis de gazdă într-una din camerele alăturate.

Înainte de masa dată acasă, Anca Pandrea l-a pomenit pe Iurie Darie cu slujbe, bucate şi vin, la cimitir. În timpul slujbei făcute de preot la mormânt, Pandrea nu şi-a putut stăpâni lacrimile şi a ţinut în braţe crucea maestrului.

http://www.libertatea.ro//detalii/articol/anca-pandrea-sfasiata-durere-pasastas-durere-470902.html

Lasati un raspuns