Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

DANIELA GYORFI şi-a ŞOCAT PRIETENII: “Am puteri paranormale. Mi s-a arătat în vis şi mi-a zis să mă las de muzică”

După pierderea mamei sale, Daniela Gyorfi şi-a şocat una dintre cele mai bune prietene, făcându-i o confesiune desprinsă parcă din filmele SF

Vedeta i-a mărturisit unei prietene că un bărbat i s-a arătat în vis şi i-ar fi transmis să renunţe la muzică, pentru a urmări un alt domeniu, cel extrasenzorial, asigurând-o pe cântăreaţă că ea deţine puteri paranormale.

“Am avut ca un fel de stop de imagine pe televizor, cineva, un bărbat, care mi-a spus aşa: “Daniela, lasă-te de muzică. Vezi că tu ai anumite puteri pe care tu le poţi pune în practică. Concentrează-te şi mergi pe un alt drum!” Parcă ar fi ceva extrasenzorial, a fost un vis. La fel, cu bunica mea. Mi s-a arătat în vis şi mi-a spus să mă duc până la bucătărie. Comunic cu ea prin intermediul scrumierei, pentru că ea o dată mi-a dat cu scrumiera în nas”, i-a spus Daniela amicei sale, Miki.

Din fericire însă, Daniela nu a luat-o razna, ci a pus a cale o mică farsă pentru prietena sa, în cadrul emisiunii “Faci faţă, faci bani”, de la Kanal D.

http://www.libertatea.ro//detalii/articol/daniela-gyorfi-face-anunt-socant-mi-s-a-aratat-vis-mi-a-zis-sa-ma-las-muzica-470898.html

Lasati un raspuns