Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

NUNTĂ ILIE NĂSTASE. A fost DE 4 ORI LA ALTAR, dar CEA MAI MARE DRAGOSTE A LUI Ilie Năstase E FOARTE DEPARTE

Se întâmpla în 1977, pe când el începea să nu mai fie la fel de fierbinte pe arenele de la Roland Garos şi US Open, dar continua să încingă imaginaţia multor femei, iar ea era sorbită din ochi pe toate scenele lumii. Ilie Năstase şi Diana Ross au trăit o iubire meteorică, dar intensă, despre care tenismanul vorbeşte puţin.

Când a întâlnit-o pe Diana Ross, Ilie Năstase era celibatar – prima căsătorie a sportivului, cu belgianca Dominique Grazia, se încheiase fulgerător, după apariţia fetiţei lor, Nathalie.  Pe vremea aceea, pe roman îl apucase dragostea de muzică, aşa că a înregistrat două piese în limba franceză, inspirat fiind de Alain Delon. Ce l-a legat de Diana nu a fost, însă, muzica, ci tot terenul cu gazon fin de la Forest Hills. Pasiunea Dianei Ross pentru tenis era mai mare decât a lui Năstase pentru cântat, deşi mulţi au spus că nu ar fi fost tocmai afon.Aşa că, în 1977, aflată în turneu în nordul Americii, Diana a asistat la meciurile susţinute de campionul român la US Open. Şi ea doar ce ieşise dintr-un mariaj, iar vulnerabilitatea sentimentală şi celebritatea i-a apropiat fulgerător. Diana Ross – Ilie Năstase au devenit, la scurt timp după ce s-au cunoscut, cuplul monden al momentului.

Bărbat cu intenţii serioase, Nasty a luat-o de mână pe Diana şi a prezentat-o părinţilor, la Bucureşti. Pentru mama sportivului nu conta celebritatea femeii pe care băiatul i-a adus-o în casă, ci culoarea pielii. Nu se putea obişnui nici în ruptul capului cu idea că Ilie s-ar putea lega la cap cu o femeie de culoare. Din acest motiv, sau pur şi simplu pentru că au simţit că viitorul lor nu este împreună, la aproximativ o lună de la vizita în România, Ilie Năstase şi Diana Ross s-au despărţit. Că aşa e-n tenis.
Mitul celor 2.500 de femei

Când spui Ilie Năstase, pe lângă tenis, îţi vine în minte un alt cuvânt: “femei”. Şi dacă pe acesta ar trebui să îl legi de o cifră, ea ar fi 2.500. Atâtea femei, scrie în biografia oficială a sportivului – “Mr.Nasty” – că ar fi trecut prin patul lui. El, în schimb, se jură: “Pe cuvânt că n-au fost atâtea!”.

Mitul celor 2.500 de femei din patul lui Ilie Năstase a apărut din prea multă şampanie şi insistenţele biografei sale.

“Domnişoara care a scris autobiografia mea m-a întrebat: «Câte femei aţi avut?». De unde să ştiu?! (….) Zice: «Nu, nu, că ştiu eu poveşti, Bianca Jagger, Diana Ross». Zic: «Bine, una, două, trei, cinci… Cred că am exagerat. 400 e mult». (….) M-a lăsat ce m-a lăsat, după care a revenit la povestea cu numărătoarea. Zic: «Uite, m-am gândit eu bine şi cred c-am greşit. Sunt vreo 800». Ea a tot insistat, eram într-un restaurant, mai puneam un pahar de şampanie, încă un pahar… Zic: «Fac o înţelegere cu tine. Să fie de la mine: 2.500!». Şi-aşa a rămas. Da’ pe cuvânt că n-au fost atâtea!”, se apără Năstase.

Cu 2.500 de femei sau cu numai 250, Ilie Năstase rămâne Don Juan-ul sportului românesc. La 67 de ani, altele sunt cifrele care contează pentru el: 4 soţii, 5 copii – la care se vor mai adăuga şi ceilalţi doi pe care Brigitte îi are din relaţia anterioară -, 57 titluri de simplu, 45 titluri la dublu (Wimbledon în 1973,  Roland Garros în 1970 şi US Open în 1975), de 4 ori câştigător al Turneului Campionilor, 109 meciuri câştigate în Cupa Davis.

http://www.libertatea.ro//detalii/articol/ilie-nastase-diana-ross-relatie-iubire-470805.html

Lasati un raspuns