Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Oamenii NU sunt de pe Pământ, sunt aici la “ÎNCHISOARE”. Iată DOVADA

Un savant american susţine că oamenii nu sunt originari de pe planeta Pământ, ci au fost aduşi pe Terra de extratereştrii, cu zeci de mii de ani în urmă, ca pedeapsă pentru comportamentul violent al speciei.

În noua sa carte, Dr. Ellis Silver enumără o serie de caracteristici fiziologice ce demonstrează de ce oamenii nu ar fi evoluat alături de alte forme de viaţă de pe Pământ, ci în altă parte a Universului. El consideră că am fi fost exilaţi pe Pământ, ca pe o planetă “închisoare”, scrie Daily Mail.

În opinia sa, durerile de spate, care chinuie mulţi muritori, ar arăta clar, că am evoluat într-o lume cu greutate mai mică. În plus, majoritatea oamenilor au probleme cu arsurile solare, iar travaliul femeilor este un alt semn care că omul nu se naşte prea uşor pe această planetă.Dr. Ellis spune că deşi Terra satisface în mare nevoile oamenilor, ea nu ar servi interesului speciei noastre. În cartea sa “Oamenii nu sunt de pe Pământ”, el face o evaluare ştiinţifică a probelor, care ar demonstra că specia “nu este din lumea aceasta” .

“Se presupune că deşi omul este specia cea mai dezvoltată de pe planetă, dar este surprinzător de inadecvat adaptat şi prost echipat pentru mediul de pe Pământ. Este afectat de lumina soarelui, are o aversiune puternică pentru produsele alimentare care apar în mod natural, iar rata bolilor cronice este ridicol de ridicată”, a punctat Dr. Ellis Silver.

Savantul atrage atenţia că este ciudat mai ales faptul că bebeluşii sunt “sunt atât de mari încât este dificil pentru femei să nască, iar acest lucru poate produce moartea copilului şi a mamei”.

“Nicio altă specie nativă de pe planetă, nu are această problemă”, a subliniat Dr. Ellis

Pe de altă parte, cercetătorul consideră că omul nu este conceput să fie expus la razele solare, deoarece nu poate face plajă pentru mai mult de o săptămână sau două – spre deosebire de o şopârlă – şi nu poate sta la soare în fiecare zi, fără a avea probleme.

În privinţa faptului că oamenii sunt mereu bolnavi, Dr. Ellis consideră că de vină ar fi chiar ceasul nostru biologic ce este “setat” pentru o zi de 25 de ore, aşa cum o arată studiile ştiinţifice despre somn.

“Aceasta nu este o realitate modernă, aceşti parametrii pot fi urmărţi pe tot parcursul istoriei oamenilor pe Pământ” a adăugat savantul.

Potrivit lui Ellis Silver, neanderthalienii, cum ar fi Homo Erectus, ar fi fost încrucişaţi cu alte specii, poate de la Alpha Centauri, care este cel mai aproape de sistemul nostru solar.

Dr. Ellis a ţinut să sublinieze că mulţi oameni simt că nu sunt de pe Pământ şi nu se simt ca acasă pe această planetă.

“Acest lucru sugerează, pentru mine cel puţin, că omenirea a evoluat pe o altă planetă, şi poate am fost adus aici ca o specie foarte dezvoltată”, a adăugat cercetătorul.

“Teza mea pune în dezbatere ipoteza că omul nu a evoluat pe această planetă, ci a fost transportat pe Pământ (ca Homo Sapiens a evoluat pe deplin) între 60.000 şi acum 200.000 de ani”, a explicat Dr. Ellis Silver

Teoria sa privind motivul “exilului” pe Terra este că “Pământul ar putea fi o planetă închisoare, din moment ce omul pare a fi o specie în mod natural violentă, şi suntem aici până învăţăm să ne comportăm”.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/oamenii-nu-sunt-de-pe-pamant-sunt-aici-la-inchisoare-iata-dovada-1067814.html?utm_source=export&utm_medium=rss&utm_campaign=unicamoda

Lasati un raspuns