Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Cea mai mare construcţie religioasă din lume – Virat Ramayan Mandir

Virat Ramayan Mandir va deveni cel mai mare monument religios din lume după ce construcţia va fi finalizată.

Când va fi gata, complexul de temple din Bihar, India, va fi cea mai mare construcţie religioasă din lume.

Monumentul ar urma să aibă o înălţime aproape dublă faţă de cei 65 de metri pe care îi măsoară Angkor Wat, simbolul Cambodgiei, care este cel mai mare complex monumental religios la ora actuală.

O machetă a Virat Ramayan Mandir a fost prezentată în această săptămână, iar terenul de 190 de acri a început să fie pregătit pentru demararea lucrărilor, care vor porni “în curând”, spune Acharia Kishore Kunal, secretar al Mahavir Mandir Trust, grupul care gestionează proiectul.

Complexul va include 18 “case”, temple pentru diverşi zei. Fiecare dintre acestea va avea turle înalte şi va putea găzdui, în total, în jur de 20.000 de oameni în acelaşi timp. “Fondurile pentru acest proiect îndrăzneţ vor fi furnizate de credincioşi, în special oameni simpli de peste tot din ţară”, adaugă Kunal.

http://www.apropo.ro/wow/cea-mai-mare-constructie-religioasa-din-lume-virat-ramayan-mandir-11705730?utm_source=newsletter&utm_medium=email_Apropo.ro&utm_term=articol&utm_campaign=Cum+sa+slabesti+peste+10+kilograme+in+24+de+ore&utm_term=

Lasati un raspuns