Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

“Biserica” Scientologica isi inaugureaza o URIASA CATEDRALA in prezenta lui Tom Cruise, John Travolta si alte staruri de cinema

Actorii Tom Cuise, John Travolta şi Kelly Preston s-au numărat printre cele circa 6.000 de persoane care au participat la ceremonia exclusivistă de inaugurare a “catedralei’ scientologilor construită în oraşul Clearwater, din statul american Florida, scrie Daily Mail.

“Catedrala” scientologilor, persoane care fac parte din mişcarea religioasă controversată creată de către scriitorul SF american L. Ron Hubbard, a costat circa 145 de milioane de dolari.

Lucrările de construcţie la aceasta au început încă din anul 1998, dar au fost oprite de mai multe ori de-a lungul timpul aşa încât membrii sectei au avut nevoie de 15 ani pentru a le finaliza.

Ceremonia de inaugurare a fost deschisă de discursul liderului David Miscavige şi a continuat cu un spectacol de confetii în zona intrării principale a clădirii.

“Catedrala” este cea mai nouă clădire dintr-un complex care serveşte drept sanctuar spiritual pentru scientologi. Aici, membrii mişcării religioase vor putea să exerseze programul “super-puterilor” care a fost dezvoltat de către fondator în anii 1970. Acesta are ca scop dezvoltarea percepţiei şi a simţurilor unei persoane prin intermediul unei serii de sarcini ce vizează atât mintea, cât şi fizicul “enoriaşilor”.

La parterul noii clădiri va exista şi un spaţiu unde vizitatorii vor putea învăţa mai multe despre această religie, în timp ce la etajele superioare vor exista birouri, săli de clasă şi 300 de mici camere unde se va realiza varianta scientologică a consilierii. La subsolul clădirii există o bucătărărie şi mai multe spaţii unde se poate lua masa.

http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2013/11/19/biserica-scientologica-isi-inaugureaza-o-uriasa-catedrala-in-prezenta-lui-tom-cruise-john-travolta-si-alte-staruri-de-cinema/

Lasati un raspuns