Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Papa demisionar, Regina Angliei şi primul ministru al Canadei au fost găsiţi vinovaţi de crime împotriva umanităţii

Tribunalul Internaţional a Crimelor Bisericii şi Statului de la Bruxelles i-a găsit vinovaţi pe Papa demisionar Joseph Ratzinger, Regina Angliei şi Primul Ministru al Canadei, care au fost condamnaţi la 25 de ani închisoare pentru genocid îndreptat împotriva naţionalităţilor indigene şi a copiilor indigeni din Canada, în număr cuprins între 50 000 şi 250 000.

Demisia papei a fost încă de la început acompaniată de zvonuri privind iminenta arestare şi de referiri la abuzuri şi traficul de copii. Reginei Angliei, i-au fost de multă vreme aduse, de asemenea, multe alte acuzaţii extrem de grave.Text parţial al verdictului:

“Noi, juraţii, îi găsim pe acuzaţii în acest caz vinovaţi de cele două fapte penale, şi anume: ei sunt vinovaţi de săvârşirea sau ajutarea la săvârşire a crimelor împotriva umanităţii, şi constituirea unei conspiraţii criminale care acţioneaza în prezent.”

Completul de judecată a hotărât ca fiecare acuzat să fie pedepsit cu 25 de ani de închisoare, fără posibilitate de reducere a pedepsei, şi ca toate bunurile lor personale să fie confiscate.

Hotărârea Curţii ITCCS are nr. 022513-001.

“Acuzaţii sunt somaţi să se predea singuri voluntar Ofiţerilor de Pace şi Agenţilor autorizaţi de aceasta Curte, fiind găsiţi vinovaţi de toate acuzele.”

“Acuzaţii au la dispoziţie 7 zile de la data adoptării acestei hotărâri, până la 4 martie 2013, să se conformeze. După data de 4 martie 2013, va fi emis un mandat internaţional de arestare pe numele lor.”

Părţile vinovate includ pe Elisabeta de Windsor, Regina Angliei, Stephen Harper, prim-ministrul Canadei şi pe şefii bisericilor catolice, anglicane şi unite din Canada.

Verdictul survine după aproape o lună de deliberări a celor peste 30 de juraţi şi a peste 150 de audieri şi prezentări de dovezi realizate de procurori.

Aceste audieri au relevat dovezi clare şi de necontestat cu privire la existenţa unei conspiraţii criminale masive constituite din instituţiile conduse de acuzaţi prin care a fost comis şi ascuns un genocid asupra a întregii generaţii de copii, în aşa-numitele şcoli rezidentiale nativ-indiene din Canada.

Niciunul dintre acuzaţi nu a contrazis sau pus la îndoiala acuzaţiile ce le sunt aduse în mod public încă din septembrie 2012, şi nici nu au oferit dovezi pentru susţinerea nevinovăţiei lor în faţa Curţii.

“Tăcerea lor mi-a spus multe. De ce oare oameni nevinovaţi nu şi-ar apăra reputaţia atunci când sunt acuzaţi de asemenea crime teribile?”, a observat unul dintre juraţi, originar din Anglia.

“Aceste crime au avut ca victime nişte copii, şi făceau parte dintr-un plan rece şi calculat care urmărea să extermine pe nativii indieni care nu erau creştini. Iar acuzaţii încă ascund şi acum toate aceste crime, chiar şi astăzi. Aşa că trebuia să facem mai mult decât să le dăm peste mână. Întreaga domnie de teroare condusă de bisericile finanţate de stat care se află deasupra legii, trebuie să înceteze, pentru că încă mai sunt copii care suferă de pe urma lor”.

Curtea declară că bogăţiile şi proprietăţile bisericilor responsabile de genocidul copiilor nativ-indieni din Canada, să fie confiscate şi puse în proprietate publică, ca reparaţii pentru familiile celor peste 50.000 de copii care au murit în aceste şcoli rezidenţiale.

Pentru a pune în aplicare hotărârea sa, Curtea a împuternicit cetăţenii din Canada, din SUA, din Anglia, din Italia şi din alte 12 naţiuni, să procedeze ca agenţi legali ai Curţii, şi fiind “înarmaţi” cu mandate de confiscare, să ocupe în mod paşnic şi să confişte proprietăţile bisericilor romano-catolice, anglicane şi unite, din Canada, care sunt principalii vinovaţi de moartea acestor copii.

“Această hotărâre dă un fundament legal şi legitimitate acţiunilor de ocupare a bisericilor care deja au început, fiind realizate de către victimele torturii bisericeşti de pe tot cuprinsul lumii”, a adăugat Kevin Annett, consultantul-şef de pe lângă Biroul Procuraturii, care a prezentat acest caz opiniei publice ( în 6 noiembrie 2012 şi 30 ianuarie 2013 ).

“Verdictul curţii arată în mod clar că aceste organizaţii bisericeşti criminale vor fi în mod legal şi practic desfiinţate, iar bogăţiile şi proprietăţile lor dobândite prin furt vor fi restituite oamenilor. Justiţia a început, în sfârşit, să acţioneze. Morţii se pot odihni acum în pace”.

Ofiţerii Curţii vor înmâna Hotărârea Tribunalului către fiecare dintre aceşti criminali in aceasta saptamana, inclusiv catre prim-ministrul Canadei, catre Regina Angliei şi către Joseph Ratzinger, demisionarul Papă Benedict, care evită arestarea la Vatican prin demisia sa anunţată în urmă cu două săptămâni.

Arestarea acestor vinovaţi şi a celorlalţi se va înfăptui de către cetăţenii ţărilor respective la data de 4 martie 2013, dacă vinovaţii nu se predau de bunăvoie, împreună cu toate bunurile lor, aşa cum a hotărât Curtea.

Aceste acţiuni vor fi înregistrate video şi publicate pe www.itccs.org  împreună cu alte noutăţi.

Emis de Biroul Central,

Tribunalul Internaţional pentru Crime ale Bisericii şi Statului,

25 februarie 2013

Bruxelles

O nouă acuzaţie: “L-am văzut pe Joseph Ratzinger cum a omorât o fetițăƒîntr-un castel din Franța în toamna anului 1987”

O nouă acuzație a venit la sfârșitul lunii octombrie, din partea unui nou martor ocular, participant la torturile și la uciderea de copii care au avut loc în cadrul ritualurilor catolice din Franța, în anul 1987.

Declarația șocantă a martorului a fost publicată de itccs.org: “L-am văzut pe Joseph Ratzinger cum a omorât o fetițăƒîntr-un castel din Franța în toamna anului 1987 (…) A fost oribil și nu s-a întâmplat doar o dată. Ratzinger a luat parte de multe ori. El, Alfrink, un cardinal catolic olandez, și Prince Bernhard, fondatorul grupului Bilderberg, au fost printre cei mai importanți participanți.”

Deși fostul papă a fost condamnat, în luna februarie, de Tribunalul Internațional de Drept Comun, cu sediul la Bruxelles, pentru crime împotriva umanității, și a fost emis un mandat global de arestare civilă împotriva lui, s-a sustras arestării și s-a refugiat în orașul Vatican, fiind ”acoperit” legal de un decret al actualului PapăƒFrancis, alias Jorge Bergoglio.

Ca urmare, ITCCS împreună cu un grup de politicieni italieni a decis să acționeze în justiție papalitatea, cu un caz de drept comun împotriva actualului papă. Vina care i se aduce e adăpostirea lui Ratzinger, un refugiat căutat de justiție, dar și complicitatea la crime de război.

“Urmărim să revizuim, dacăƒnu chiar să eliminăm Tratatul Italiei cu Vaticanul de la Lateran, ale cărui acțiuni în adăpostirea de violatori de copii se încadrează, cu siguranță, în definiția unei organizații criminale transnaționale, în conformitate cu dreptul internațional”, a declarat un purtător de cuvânt, pentru unul dintre politicieni.

Reacția Vaticanului în urma noilor acuzații care i se aduc, a fost promptă, conform ITCCS: a spionat și i-a sabotat activitatea din Olanda și Irlanda, și i-a distrus site-ul, în data de 14 octombrie… Astfel, surse politice din Roma au relevat faptul căƒatacurile au fost plătite și coordonate prin intermediul agenției de spionaj a Vaticanului, cunoscută sub numele de “Sfânta Alianță” sau Entitatea, și a biroului de operațiuni militare afiliat, Pianum Sodalitium, înființat la Roma, în anul 1913.

“E evident că Vaticanul se panichează. E un semn bun.”, a comentat ITCCS prin secretarul său, Kevin Annett.

În urma anchetei realizate de ITCCS, Jorge Bergoglio (alias Papa Francis) și alți oficiali ai Vaticanului sunt acum sub urmărire penală pentru infracțiuni atroce care implică traficul, tortura și uciderea de copii.

http://www.criterii.ro/index.php/en/senzational/8003-papa-demisionar-regina-angliei-si-primul-ministru-al-canadei-au-fost-gasiti-vinovati-de-crime-impotriva-umanitatii

Lasati un raspuns