Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Hramul Parohiei Sf Apostol Andrei din Birmingham-West Midlands

Parohia Ortodoxa Romana ‘Sf. Apostol Andrei’, Birmingham-West Midlands îşi sărbătoreşte hramul sâmbătă, 30 noiembrie cu Utrenia şi Acatistul Sf Andrei, urmate de Sfânta Liturghie şi o Agapă de sărbătoare.

De la ora 15.30 va avea loc un Concert de colinde şi lansarea albumului “Sus, boieri, nu mai dormiţi!” a tinerilor muzicieni români Andrada Maria Brisc şi Florin Constantin Pascu de la Londra.

“In acest an nu asteptam o prezenta arhiereasca la hramul nostru. Ne-am bucura insa daca, praznicul fiind intr-o sambata, cat mai multi dintre preotii si diaconii romani din UK, de aproape sau mai de departe de Birmingham, ar participa la sarbatoarea noastra. Rugam pe parintii care ne pot fi oaspeti sa ne confirme si pe cat posibil sa aduca vestminte aurii sau albe. Va invitam de asemenea pe toti la momentul muzical special din dupa-amiaza zilei de hram. Concertul de colinde este gratuit pentru copii. De asemenea, avem la dispozitie un numar de invitatii pentru cei cu o situatie materiala mai dificila. Nu dorim sa fie cineva care sa nu vina la concert din motive financiare, daca aveti orice retinere din acest punct de vedere va rugam contactati-ma” mai precizează Părintele Mihai-Răzvan Novacovschi în corespondeţa sa.

http://www.rgnpress.ro/rgn_13/index.php?option=com_content&view=article&id=11395:hramul-parohiei-sf-apostol-andrei-din-birmingham-west-midlands&catid=49:cultura–culte&Itemid=74

Lasati un raspuns