Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

O descoperire din muntele Athos cu privire la Romania

Am primit în seara aceasta un mesaj din Sf. Munte Athos. Ne grăbim sa-l punem la dispozitia voastră, mai ales că ne încearcă o mare bucurie atunci când Dumnezeu vorbește pentru neamul nostru. Sursa mesajului este, fără îndoială, de cea mai mare incredere: un bun prieten monah, care însă dorește să nu-i fie făcut public numele. Bucuria este cu atat mai mare cu cât suntem în voia Sa, dupa puterile noastre slabe.

Iulian Capsali, președinte ADN“Doamne ajută!

Mai jos relatez o întâmplare (de fapt două, strâns legate între ele) ce a avut loc cu scurt timp în urmă în Sf. Munte. Lucrurile s-au întâmplat aşa cum am scris – dincolo de faptul că îi cunosc direct şi de destulă vreme pe părinţii în cauză, am verificat sursa / sursele prin mai multe canale foarte de încredere şi cele relatate sunt de la Dumnezeu. De altfel socotesc că şi după conţinut se desprinde acest lucru. Pe de altă parte, doresc în mod expres a mi se păstra anonimatul (dacă îl dai mai departe te rog nu menţiona de unde ai relatarea şi bineînţeles nici adresa mea de poştă electronică). De asemenea doresc foarte mult în a nu se face cercetări pentru aflarea părinţilor despre care este vorba mai jos – din motive lesne de înţeles. De asemenea aş putea comenta întâmplarea (întâmplările) însă mă abţin de la aceasta datorită caracterului acesteia prezentând-o aşa cum a fost. Singurele adnotări pe care le-am făcut sunt marcate cu “n.n.” (nota noastră). Îmi cer iertare pentru stilul de scris – poate puţin cam neşlefuit – însă nu doresc să impresionez pe nimeni, doresc să transmit o realitate astfel încât oamenii să acţioneze în consecinţă. Cine are urechi de auzit să audă.

În Sfântul Munte, la un aşezământ monahal au venit în vizită câţiva politicieni români. Din vorbă în vorbă li s-a pus întrebarea “Cum vedeţi renaşterea şi salvarea României?”. Ca răspuns au dat mai multe soluţii social-economice, reforme, măsuri etc. – după priceperea lor.

Părinţii au avut pe de-o parte o bucurie văzând că oamenii încearcă, cel puţin teoretic, să rezolve situaţia. Pe de altă parte exista şi o undă de tristeţe pentru că vedeau că politicienii respectivi nu vorbeau despre “reformele” lui Dumnezeu, despre “măsurile” lui Dumnezeu, despre ce ar avea în vedere Dumnezeu pentru salvarea României.

Pentru asta s-au rugat cu durere la Dumnezeu ca să le arate şi Dumnezeu i-a descoperit unuia dintre ei trei puncte pe care Acesta spune că sunt necesare a fi îndeplinite pentru salvarea României:

Tema Avorturilor. Avortul este omor calificat şi premeditat şi trebuie pedepsit ca atare. De asemenea trebuie interzise şi anticoncepţionalele ce produc avort.

Tema distorsiunilor sexuale: a Homosexualilor, Lesbienelor, Bisexualilor, Transsexualilor etc. O mare urâciune înaintea lui Dumnezeu.

Tema Sfinţilor Români în principal a Sfinţilor Români Contemporani având, bineînţeles ca nucleu Sfinţii Români din Închisori – Promovarea lor, în principal a Sf. Arsenie Boca, Sf. Mihai Viteazul (ştiu – nu este contemporan n.n.) şi Sf. Valeriu Gafencu. De asemenea, sărbătorirea Soborului Sf. Români din Închisori.

După această descoperire, sfătuindu-se şi cu alţi monahi, s-au hotărât să comunice domnilor respectivi cele ce le-a spus Dumnezeu. Cu această hotărâre în inimă, părintele respectiv a avut o a doua vedenie: un şarpe imens stătea încolăcit peste România. Ceea ce însă l-a impresionat pe monahul respectiv a fost faptul că era perfect calm, senin, liniştit fără nici un fel de semn de lucrare demonică sau tulburare (diavolii se arată de obicei în coşmaruri şi în înşelări ca şerpi – n.n.).

În timp ce contempla astfel priveliştea şarpele a început să strige ameninţător “Nu veţi reuşi! Nu veţi reuşi!” şi în timp ce striga astfel a început să se retragă, să plece.

Uimirea monahului a crescut şi mai mult gândindu-se că pe de-o parte are în faţă un şarpe imens cu care este imposibil de a se lupta cineva înafară de numai bunul Dumnezeu şi care ameninţă că “Nu veţi reuşi! Nu veţi reuşi!…” iar pe de altă parte pleacă singur fără ca monahul care privea să facă nimic înafară de a-şi menţine poziţia calm şi ferm în faţa acestuia.

În timp ce şarpele dispărea încet, încet în întuneric a început să strige ameninţător “Suntem mulţi – o să aduc şi alţii, o să venim mulţi!”. Însă acum mirarea monahului şi-a schimbat cauza: “Ia uite, acesta strigă că sunt mulţi şi nu vine nimeni” şi într-adevăr şarpele dispăruse în întuneric şi destulă vreme (după cum a spus monahul – n.n.) nu a venit nimeni. Şi în ciuda ameninţărilor în final a fost linişte, pace şi seninătate.”

http://prosistemhaha.wordpress.com/2013/09/16/9584/

Lasati un raspuns