Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Time: Papa Francisc este “Persoana Anului”… cu coarne

Papa Francisc a fost desemnat, miercuri, “Persoana Anului” de revista Time, dar această distincţie i-a şi afectat imaginea din cauza unei erori neaşteptate.

Papa Francisc a fost desemnat, miercuri, “Persoana Anului” de revista Time, datorită modului în care Suveranul Pontif a reuşit să revitalizeze credinţa celor care nu mai sperau în puterea Bisericii Catolice.

Printre cei 10 finalişti pentru acest titlu s-au aflat preşedintele sirian Bashar Al Assad, Edward Snowden şi preşedintele rus Vladimir Putin.Papa Francisc a fost ales în fruntea Bisericii Catolice în luna martie a acestui an.

În 2012, titlul “Persoana Anului” a fost atribuit de Time preşedintelui american Barack Obama.

Distincţia primită de Papă nu i-a adus, însă, numai beneficii, imaginea sa fiind afectată din cauza neatenţiei editorilor de imagine ai revistei Time.

Asta pentru că silueta Papei a fost suprapusă peste numele publicaţiei Time, astfel că litera “M” pare mai degrabă o pereche de coarne albe ivite din capul Suveranului.

Imaginea i-a amuzat teribil pe cârcotaşi şi a făcut deja înconjurul lumii.

http://www.apropo.ro/fun/time-papa-francisc-este-persoana-anului-cu-coarne-11758477?utm_source=newsletter&utm_medium=email_Apropo.ro&utm_term=articol&utm_campaign=La+6+ani%2C+acuzat+de…+hartuire+sexuala!&utm_term=

Lasati un raspuns