Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Sataniştii americani au dezvăluit proiectul unui monument al diavolului

Biserica lui Satan din SUA a prezentat proiectul unui monument al diavolului, pe care adepţii intenţionează să-l instaleze alături de clădirea Capitoliului din Oklahoma, unde se află Guvernul statului.

Potrivit autorilor, sculptura înaltă de doi metri ar urma să înlocuiască monumentul dedicat celor zece porunci biblice.

Diavolul arată ca Baphomet – o creatură cu cap de ţap, corp de femeie, copite despicate şi cu o pereche de aripi. Baphomet stă pe tron şi este înconjurat de copii care zâmbesc.

“Monumentul va avea şi o semnificaţie funcţională, oameni de toate vârstele vor putea sta în genunchi în faţa lui Satana, pentru a medita şi a se inspira”, au declarat autorii proiectului.Biserica lui Satan, alături de alte grupări, cum ar fi o grupare hindusă, Biserica Monstrului Spaghetti Zburător sau o organizaţie pentru protecţia animalelor, a depus cerere pentru ridicarea unui monument în locul celui dedicat celor 10 porunci biblice care a fost îndepărtat pentru că prezenţa lui “discrimina” alte religii.

http://www.apropo.ro/wow/satanistii-americani-au-dezvaluit-proiectul-unui-monument-al-diavolului-11863129?utm_source=newsletter&utm_medium=email_Apropo.ro&utm_term=articol&utm_campaign=Farsa+anului+2013+s-a+terminat!&utm_term=

Lasati un raspuns