Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Experienţă paranormală! Marius Dragomir a fost în moarte clinică 20 de secunde. Ceea ce a trăit solistul în acele momente îţi dă fiori

Marius Dragomir (44 de ani), solistul care, în 1995, a spart piaţa muzicală cu piesa “Party în Transilvania”, a trecut printr- o experienţă paranormală, în 2013, când inima lui a refuzat să mai bată. El susţine că sufletul său a fost atunci în altă dimensiune, de unde putea zări ce se întâmplă cu trupul lui bolnav.

Marius nu este singura persoană care a păşit în lumea de dincolo, în timp ce s-a aflat în moarte clinică, iar ceea ce a simţit atunci, în secundele în care se zbătea între viaţă şi moarte, îl va marca pentru totdeauna: “M-am întâlnit cu nişte entităţi fără chip, nişte siluete ca nişte nori, care mă trimiteau înapoi. Am văzut cifre, simboluri, care, cândva, poate îmi voi da seama şi ce înseamnă. Mi-am zărit trupul bolnav, dar şi doctorii care făceau eforturi disperate ca să mă trezească din morţi. Apoi, brusc, am deschis ochii. Mă întorsesem. Probabil încă nu fusesem pregătit să plec definitiv”, ne-a descris Marius trăirile sale.

Este convins că sufletul nu moare

Solistul se simte atras de paranormal, ba chiar a şi studiat în acest sens, a citit despre experienţe similare şi este convins că sufletul omului nu moare odată cu trupul: “Suntem pe pământ cu o menire. Eu, de pildă, m-am născut ca să fac muzică, pentru asta trăiesc şi asta mă ţine în viaţă”.

Dar artistul a avut, de-a lungul anilor, şi câteva viziuni care l-au speriat chiar şi pe el: “Am ştiut că voi divorţa cu doi ani înainte să se întâmple, dar şi că soţii Ceauşescu vor muri împuşcaţi. Am ştiut şi că voi avea acest infarct”, ne-a mai spus artistul.

Iarna stă mai mult în casă şi ia câte un pumn de medicamente

Marius Dragomir şi-a revenit spectaculos după infarctul care era să îi fie fatal, dar are câteva interdicţii: “Nu am voie să stau afară când este foarte frig sau foarte cald, nu am voie să mănânc sărat. În plus, trebuie să iau şi un pumn de pastile. Iar mâine îmi refac toate analizele! Sper ca medicii să-mi dea veşti bune. Am revenit pe scenă, înainte de Crăciun am cântat la o petrecere. Stau mai bine şi cu banii. Sper ca, într- o zi, să am şi eu un mare concert la Ateneu!”, ne-a mai spus artistul, care locuieşte în Braşov.

http://www.libertatea.ro//detalii/articol/experienta-paranormala-marius-dragomir-moarte-clinica-momente-fiori-477712.html

Lasati un raspuns