Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Caz uimitor în Italia. O călugărită a născut!

Se întâmplă și la case mai mari. După modelul măicuței din România care acum trei ani a născut gemeni, în Italia a avut loc o întâmplare asemănătoare.

O călugăriță din El Salvador și care locuiește în orașul Rieti a șocat întreaga Italie, după ce a mers de urgență la spital.

În vârstă de 31 de ani, aceasta a ajuns  cu puternice crampe abdominale, iar medicii au constatat că este însărcinată și au dus-o de urgență să nască.

Băiețelul cântărește 4 kilograme și este perfect sănătos, iar călugărița a spus:„Nu știam că sunt însărcinată! Am simțit doar o durere de stomac”.Publicația La Repubblica a spus că această călugăriță a născut încă de miercuri, dar spitalul nu a putut fi contactat pentru comentarii.

Agenția italiana de știri ANSA a scris că bebelușul a fost numit Francesco, un nume devenit rapid popular în Italia, după ce papa Francisc a preluat cârma Bisericii Catolice.

Potrivit news.yahoo.com, călugărița face parte din „Micii ucenici ai lui Iisus”, de lângă Rieti, care administrează un azil de bătrâni și au raportat că tânăra va păstra copilul.

http://ro.omg.yahoo.com/caz-uimitor-%C3%AEn-italia–o-c%C4%83lug%C4%83ri%C8%9B%C4%83-a-n%C4%83scut–070809566.html

Lasati un raspuns