Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Sataniştii au furat relicvele Papei!

3Deşi regretatul Papă Ioan Paul al II-lea nu a fost încă proclamat oficial sfânt, relicvele rămase de la el sunt la mare căutare. O pânză îmbibată cu sângele fostului Papă a fost furată recent dintr-o capelă din Italia.

O relicvă cu urme din sângele Suveranului Pontif a fost furată, zilele trecute, dintr-o capelă din Abruzzo, care se află în sudul Italiei, acolo unde obişnuia Papa să meargă să se relaxeze. Carabinierii nu au reuşit încă să dea de urma hoţilor, despre care spun că ar putea face parte dintr-o sectă satanică. Relicva furată conţinea un fragment de pânză îmbibată cu sângele Papei, din 1980, când Suveranul a scăpat ca prin miracol dintr-un atentat. Anchetatorii cred că jaful a fost săvârşit la comandă, fiind acţiunea unor satanişti. Se pare că, în calendarul satanic, Anul Nou este celebrat la 1 februarie, iar săptămâna dinaintea acestei date este consacrată unui demon puternic. În plus, hoţii nu s-au atins de cutia milei, care era plină cu bani, furând doar relicvele Papei şi un crucifix, care reprezintă un alt indiciu al acestei ipoteze. Poliţiştii caută acum să dea de urma acestora, fiind ajutaţi de zeci de oameni şi câini antrenaţi special pentru a depista urma hoţilor. Papa Ioan Paul al II-lea va fi sanctificat la 27 aprilie, mai mulţi episcopi făcând apel la cei care au comis furtul să restituie relicvele şi să nu umbrească prin acest gest momentul în care fostul Papă va deveni Sfânt.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/satanistii-au-furat-relicvele-papei-480103.html?utm_source=LibertateaNewsletter&utm_campaign=Newsletter&utm_medium=eMail

Lasati un raspuns