Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

A cerut să fie înmormântat pe motocicletă

motorcycleUltima dorinţă (exprimată de foarte mulţi ani, însă) a unui american de 82 de ani a fost ca să fie înmormântat pe motocicleta sa, de care se pare că era foarte ataşat.
Nu este neobişnuit ca unele persoane să ceară să “ia” în viaţa de apoi unele lucruri, la care au ţinut foarte mult în viaţă.

Însă Billy Standley a cerut familiei ca şi sicriul în care va fi înmormântat să fie transparent, pentru ca toată lumea să-l poată vedea cum îşi conduce motocicleta, un Harley Davidson Electra Glide din 1967, pe ultimul drum.

Familia i-a îndeplinit ultima dorinţă şi a urmat exact instrucţiunile bătrânului. Astfel, acesta a fost îmbrăcat într-un costum de piele, cu ochelari de soare la ochi şi a fost urcat pe motocicletă. Pentru asta, cei care l-au îmbălsămat au folosit o tijă de metal şi bretele astfel încât corpul neînsufleţit să stea pe motocicletă. În plus, Billy Standley avea şi o cască de motociclist.

Pregătirile pentru înmormântare au fost începute chiar de Billy Standley în urmă cu patru ani, când a cumpărat trei locuri de veci lângă cel al soţiei, pentru a putea săpa o groapă de mari dimensiuni în care să intre sicriul său unic.

Fii motociclistului, Pete şi Roy, au realizat un sicriu din plexiglas, cu podea din lemn şi metal.

“Am mai avut cereri ciudate, însă nimic atât de extrem. Bătrânul a fost cel care a venit cu această cerere, să fie înmormântat pe motocicletă”, a declarat o angajată a firmei care a organizat funeraliile, citată de publicaţia locală Dayton Daily News.

La ceremonia ce a avut loc, vineri, într-un oraş din statul Ohio, au participat şi numeroşi motociclişti.

http://www.apropo.ro/wow/a-cerut-sa-fie-inmormantat-pe-motocicleta-12006859

Sursa: mediafax
Sursa-foto: mediafax

Lasati un raspuns