Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

“Era Satan, bine conturat, MONSTRUOS”. O casă din SUA, “infestată cu demoni”

satanPresa internațională a scris recent despre experienţele trăite de o mamă şi cei trei copii ai ei, într-o casă bântuită, mărturiile acestora fiind susținute de un raport al medicilor și al polițiștilor. Povestea înfricoşătoare s-a petrecut în urmă cu doi ani, însă este prima dată când femeia vorbeşte despre ce i s-a întâmplat.
“Probabil că noaptea era multe ţipete, teroare şi haos în casă, însă momentul pe care Latoya Ammons şi-a aminteşte cu o claritate care-ţi dă fiori pe şira spinării este unul care face referire la o linişte paralizantă”, scrie Daily Mail.
Latoya Ammons, în vârstă de 32 de ani, a declarat într-un interviu acordat tabloidului britanic, că s-a luptat cu Satan şi că a ieşit învingătoare.“Latoya îşi lăsase Biblia în cameră. În momentul în care s-a aplecat spre Cartea Sfântă, l-a văzut. A amuţit. Nu se mai putea mişca. Ştia că venise pentru ea”, scrie Daily Mail.

“Vedeam cum umbra întuncată se înălţa, vedeam ceva bine conturat, ceva monstruos! Vedea din Iad”, povesteşte Latoya.

Doar când mama Latoyei a intrat în cameră şi a tras-o în afara camerei, tânăra şi-a revenit.

Femeia a povestit şi cum demonii i-au luat copiii în stăpânire, existând numeroase mărturii ale vecinilor care au povestit că i-au văzut zburând prin casă sau aruncaţi din perete în perete.

În urma incidentelor, cazul a fost preluat de poliția din Indiana. Un ofițer a declarat că, după vizita făcută în casa femeii, a început să creadă în existența demonilor și a stafiilor. El a jurat chiar să nu mai intre vreodată în acea locuință.

Șeful Poliției din Gary, Charles Austin, a declarat pentru Daily Mail, că îi era frică să intre în casă noaptea, mai ales că a văzut obiecte mișcându-se singure și a înregistrat cu reportofonul tot felul de sunete înfricoșătoare.

“Ştiam că am ceva supernatural în faţă, ştiam că nu e din această lume. Ştiam că există o singură soluţie să înving, iar acea soluţie era Dumnezeu. Nimeni nu mai dorea să vină la noi în casă pentru că erau speriaţi. Ne simţeam singuri, răniţi, pierduţi. Nu ne bazam decât pe Dumnezeu. Am trecut peste frică şi am început să luptăm. Era care pe care”, spune Latoya.

Îndrumată de un preot, femeia a instalat un altar în subsolul casei.

“Am privit Răul în ochi. Privirea mi s-a fixat pe ceva venit direct din Iad”, a spus Latoya.

“Ştiu că sunt foarte multe persoane care nu mă cred, dar eu ştiu că este adevărat. Sunt om om puternic şi ştiu că Dumnezeu este mai puternic. Alţii, în locul nostru, ar fi renunţat şi ar fi fost distruşi. Asta face Satan. El vine să ucidă şi să ditrugă fericirea”, continuă femeia.

“La început, se întâmplau lucururi mărunte, ciudate, însă dădeam vina unii pe ceilalţi. Apoi am observat cum lucurile dispăreau şi reapăreau”, spune Latoya, care, uitându-se acum în urmă, realizează că aceste incidente mărunte au însemnat de fapt modul în care demonii au început “să se joace cu noi”.

“Apoi, am început să văd umbre, cum demonii treceau pe lângă noi. Am crezut că am probleme cu vederea, însă umbrele deveneau vizitatori din ce în ce mai insistenţi”, afirmă Latoya.

Tânăra şi mama ei, Rosa, ştiu că toate aceste mărturii sună ireal, însă au trecut peste asta şi nu le mai pasă de ce crede lumea. În plus, ele ştiu că există mărturii ale medicilor, poliţiştilor şi vecinilor care susţin poveştile lor.

Într-o seară, în timp ce mai mulți prieteni se aflau în vizită în casa femeii, Latoya a mers să vadă dacă fiica ei de 12 ani s-a culcat. Când a deschis ușa, femeia a înlemnit: fetița ei levita deasupra patului, fiind inconstientă. Prietenii femeii, care au văzut și ei scena, au început sa se roage, iar după câteva minute, copila a căzut pe pat. Micuța nu și-a adus însă aminte absolut nimic din ceea ce se întâmplase, au povestit martorii.

După ce a fost supusă mai multor şedinţe de exorcizare, tânăra spune că a ieşit învingătoare din lupta cu Satan.

http://jurnalul.ro/stiri/externe/era-intunecat-monstruos-am-inghetat-povestea-femeii-care-s-a-luptat-cu-satan-socheaza-o-lume-intreaga-video-660500.html

Lasati un raspuns