Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Toata lumea a inlemnit cand a vazut ce a facut acest preot la inmormantarea Marioarei Murarescu!

murarescuIntamplare bizara la inmormantarea Marioarei Murarescu! Imediat dupa ce sicriul a fost scos din biserica si asezat in partea din spate a unei dubite pentru a fi dus spre cimitir, un preot s-a apropiat. Ce a facut acesta langa cosciugul deschis al folcloristei a lasat intreaga asistenta fara replica!
Slujba de inmormantare a Marioarei Murarescu s-a desfasurat in 4 februarie la Manastirea Cernica, din apropierea Capitalei. Inmormantarea propriu-zisa a avut loc in cimitirul manastirii, aflat la jumatate de kilometru de asezamant. Dupa ce sicriul regretatei realizatoare TV a fost scos din biserica, militarii Regimentului de Garda l-au asezat intr-o dubita pentru a fi transportat la cimitir. Usa din spate a dubitei nu a fost inchisa, iar cosciugul deschis putea fi vazut de toata lumea.

preot_poza

Un preot s-a apropiat, a scos telefonul si a inceput sa pozeze trupul lipsit de viata al Marioarei Murarescu! Toti cei prezenti l-au privit lung fara sa mai poata spune ceva. Momentul bizar a trecut destul de repede intrucat fiul folcloristei s-a apropiat iar cortegiul s-a pus in miscare.
“Nu e ceva iesit din comun. E posibil ca respectivul preot sa fi fost un apropiat. Alte cunostinte comune poate nu au ajuns la inmormantare si l-au rugat pe el sa faca o poza cu sicriul. Preotii mai fac asa”, ne-a zis un alt preot prezent si el la inmormantare, explicatia sa dand parca ceva sens gestului facut de “colegul in sutana”.

http://www.wowbiz.ro/foto7ctoata-lumea-a-inlemnit-cand-a-vazut-ce-a-facut-acest-preot-la-inmormantarea-marioarei-murarescu_89327.html

Lasati un raspuns