Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Nu o să îţi vină să crezi CE AU AJUNS SĂ SFINŢEASCĂ PREOŢII!

pr_prisonPreoţii bisericii ortodoxe sunt ironizaţi, pe Internet, pentru că, în goana lor după bani, au ajuns să sfinţească arme, tancuri, stadioane, cai, cantine, elicoptere, fabrici, vase de război, maşinării de săpat pe sub pământ, universităţi, instituţii de cercetare, bazin de înot, aparate medicale, azile de bătrâni, karatişti, maşini de pompieri sau puşcării.
Fenomenul sfinţirii a luat amploare în ultimii ani. Românii au ajuns să scoată din buzunar şi 500 de lei pentru a-şi binecuvânta maşina. Iar preţurile cresc în funcţie de obiectivul vizat. Cum era de aşteptat, campioni la stropit cu apa sfinţită sunt românii, poziţia secundă aparţinând ruşilor.Biserica Ortodoxă Română se află în topul celor mai profitabile instituţii din ţară, iar veniturile continuă să crească. Averea Bisericii Ortodoxe Române este estimată la peste trei miliarde de euro.

Ţara noastră are cele mai multe biserici pe cap de locuitor din Uniunea Europeană, pe întreg teritoriul României există 18.000 de biserici şi doar 400 de spitale.

pr1
pr2

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/nu-o-sa-iti-vina-sa-crezi-ce-au-ajuns-sa-sfinteasca-preotii-482115.html#ixzz2tTiV3wgg

Lasati un raspuns