Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Pentru bani, şi-a îngropat soţul în grădină

graveyard-harmssen-andreaSoţia unui fermier britanic l-a îngropat pe acesta în grădina proprietăţii, dar nu a spus nimănui despre fapta sa.
Soţia unui fermier din Marea Britanie a continuat să beneficieze de veniturile soţului şi după moartea acestuia, nedeclarând decesul lui autorităţilor. Femeia a primit pedeapsa cu închisoarea.
Rebekah Sturdey, 56 de ani, a săpat o groapă în grădina proprietăţii sale pentru a-şi îngropa soţul defunct, Geoffrey Sturdey – 60 de ani. Acesta a murit din cauze naturale, în urma unui atac de cord.
Femeia a fost ajutată de trei prietene – Boqer-Ore Adie, 43 de ani, fiica ei Hazel, 20 de ani, şi nepoata, Karmel Adie, 25 de ani, toţi dintr-o comunitate religioasă.

Autorităţile au devenit suspicioase atunci când, în 2012, după mii de dolari plătiţi bărbatului defunct, au constatat că nu l-au mai văzut de multă vreme.

Soţia fostului fermier le-a spus investigatorilor că bărbatul ei este plecat în vacanţă, şi că face turul Europei. Cercetările ulterioare au scos la iveală că mortul nu avea paşaport valid.

În urma unor investigaţii cu elicopterul a fost descoperit locul în care defunctul era îngropat. Aproape de o zonă ceva mai stâncoasă.

Cercetările la faţa locului au arătat că groapa era de două ori mai adâncă decât una normală. Văduva a recunoscut că ea l-a îngropat acolo, dar că aceasta a fost ultima lui dorinţă. Trupul său fusese bine conservat şi a putut fi identificat şi după dantură.

Văduva a fost arestată iniţial sub acuzaţia de ucidere, dar testele au arătat că bărbatul murise din cauze naturale. Acesta mai avusese şi alte atacuri de cord înaintea celui fatal din 2008.

Judecătorii au rămas uimiţi de faptele văduvei, în condiţiile în care era parte dintr-o sectă religioasă, avea în locuinţă multe cărţi de gen, studiau Biblia, dar nu au anunţat autorităţile de moartea membrului familiei. O neconcordanţă cu scrierile din Biblie.

Investigatorii au găsit în locuinţa femeii peste 10.000 de dolari, aur în valoare de peste 83.000 de dolari, toate beneficii de pe urma defunctului.

Văduva şi-a recunoscut faptele de fraudă şi conspiraţie şi a primit 20 de luni de închisoare. Cei care au ajutat-o au primit pedepse pe măsură. Curtea a acceptat ca trupul bărbatului să fie înmormântat acolo unde şi-a dorit, adică în grădina casei.

http://www.apropo.ro/cash/pentru-bani-si-a-ingropat-sotul-in-gradina-12106830

Lasati un raspuns