Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

CULMEA FACEBOOK. Vom putea să socializăm chiar şi după moarte

imortal_38829400Marius Ursache, co-fondator şi Chief Design Officer la Grapefruit, a lansat împreună cu o echipă de antreprenori de la Massachusetts Institute of Technology (MIT), Entrepreneurship Development Program, startup-ul Eterni.me, o platformă digitală revoluţionară. Bazată pe inteligenţă artificială, platforma Eterni.me va colecta toate datele generate de o persoană în cursul vieţii şi va furniza un avatar.
Avatarul va putea simula interacţiunea dintre o persoană şi cealaltă, chiar după moartea sa, folosindu-se de datele colectate, scrie adevarul.ro. Eterni.me a fost creat ca o soluţie la dorinţa de a rămâne în amintirea celor apropiaţi şi de a transmite idei şi sfaturi către generaţiile viitoare.
Platforma se bazează pe algoritmi de inteligenţă artificială care vor genera un alter-ego digital, pe baza datelor şi informaţiilor digitale generate în timpul vieţii—de la fotografii şi emailuri, la postări pe Facebook, Twitter sau LinkedIn.
Pe durata vieţii, posesorul acestui alter-ego va putea să ajusteze cunoştinţele şi chiar personalitatea avatarului. Deşi este la stadiul de prototip, platforma Eterni.me a fost deja accesată de 55.000 de utilizatori în doar patru zile de la lansarea site-ului, iar numărul celor înscrişi pentru etapa de testare se ridică la 3.000 după doar o săptămână.
„Eterni.me încearcă să rezolve într-un mod diferit o problemă frecventă—odată ce murim, se pierde o mare parte din ceea ce am gândit sau creat în timpul vieţii. Ne propunem să păstrăm cât mai mult din ceea ce este fiecare şi să oferim generaţiilor următoare posibilitatea de a accesa aceste informaţii într-un mod cât mai autentic”, a declarat Marius Ursache.

http://www.romaniatv.net/culmea-facebook-ului-vom-putea-sa-socializam-chiar-si-dupa-moarte-vezi-de-pe-ce-site_125738.html

Lasati un raspuns