Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Romanita, cu gandul la Adrian Iovan. Vezi ce face zi de zi!

romanita-iovanA trecut o luna de cand pilotul Adrian Iovan si-a pierdut viata in teribilul accident de avion din Muntii Apuseni.
De atunci, cei dragi nu l-au uitat si il viziteaza de cate ori pot la cimitirul Belu catolic, acolo unde pilotul erou isi doarme somnul de veci.
Fosta sa sotie, Romanita Iovan este impietrita de durere si nimic nu ii poate alina suferinta.
Creatoarea de moda nu se poate impaca cu gandul ca tatal copilului ei nu mai e si de aceea merge des la mormantul lui Iovan, pentru a se reculege si a-l plange in liniste.
Romanita vrea sa respecte toate obiceiurile si s-a ingrijit ca mormantul fostului ei sot sa fie in permanenta curat si plin de lumanari.“A venit aici doamna Romanita. Atunci cand era zapada mare. A venit singura, fara copil, imbracata in negru, abia am recunoscut-o. I-a pus lumanari si a vorbit cu o femeie de aici sa aiba grija sa-i aprinda zilnic lumanari si sa dea cu tamaie. Au mai venit persoane, dar nu le-am recunoscut. Vin si multi curiosi sa vada mormantul eroului”, a povestit un angajat de la Belu pentru Libertatea.

Mormantul aviatorului-erou e supravegheat de angajatii cimitirului: “Paznicii au avut grija sa nu dispara nici o coroana de pe mormant”, a mai precizat barbatul.

Coplesita de tristete, Romanita il plange in tacere pe cel care i-a fost sot, mai ales ca nu doreste sa il faca pe baiatul ei sa sufere si mai tare. Albert, fiul de sapte ani al lui Iovan si al Romanitei, inca nu a vazut mormantul tatalui sau si, conform unor apropiati ai familiei, mama lui nu intentioneaza sa-l duca prea curand la cimitir.

Romanita si Irina Iovan se pregatesc pentru parastasul de 40 de zile

Romanita Iovan si satenii din Horea se pregatesc sa faca parastasul de 40 de zile pentru Adrian Iovan, pilotul decedat in accidentul aviatic de luna trecuta. Comemorarea se va face in comuna Horea, insa slujba religioasa va avea loc chiar in locul unde au murit Adrian Iovan si Aura Ion.

Si fiica pilotului, Irina, va veni atunci in tara, insa isi doreste sa faca o pomana si in casa pilotului, unde ii va chema pe prietenii acestuia, dar si pe medicul Radu Zamfir, cu care Iovan a avut o relatie extrem de apropiata.

Lasati un raspuns