Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Nae Caranfil face dezvăluiri uluitoare: «Filmul nostru s-a împiedicat la poarta Mitropoliei!»

caranfil-bisericaA trecut Oceanul ca să-i găsească pe actorii principali, a colaborat cu producători din toată lumea, s-a întâlnit cu românii din San Francisco pentru proiecţii-test, dar s-a împotmolit când a trebuit să colaboreze cu Biserica Ortodoxă Română. Regizorul Nae Caranfil a fost nevoit să se mute cu o echipă de câteva sute de persoane, de la poarta Mitropoliei, pentru a nu deranja maşinile preoţilor din parcare.
Regizorul Nae Caranfil lansează începând de mâine, în cinematografele din ţară, cea mai recentă realizare a sa, pelicula “Closer To The Moon”, o coproducţie România-Italia- Franţa-Polonia-SUA, cu distribuţie de Hollywood: Vera Farmiga şi Mark Strong.Filmările de la Bucureşti n-au fost însă lipsite de peripeţii: “Voiam să tragem câteva cadre şi în Piaţa Mitropoliei, unde de altfel mai lucrasem cu alte ocazii. E drept, cu alt patriarh. Nu s-a putut. N-au fost de acord. Acolo aveau preoţii maşinile parcate şi a trebuit să ne mutăm noaptea întreaga echipă cu aparatură şi bagaje până în Centrul Vechi, ca să prindem o secvenţă de câteva secunde. A fost un act profund necreştinesc din partea Bisericii şi am fost cu toţii dezamăgiţi”, a povestit Nae Caranfil pentru Libertatea.

După proiecţia-test, prezentată la San Francisco, regizorul român ne-a mai povestit că s-a contrat cu unul dintre angajaţi: “Am avut divergenţe cu producătorul principal, Michael Fitzgerald, care voia altă variantă. Ne-am contrazis până când am învins eu. Riscam să scoatem pe piaţă două versiuni ale aceluiaşi film, care ne-a costat în jur de 8 milioane de dolari”.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/nae-caranfil-dezvaluiri-uluitoare-poarta-mitropolie-484295.html

Lasati un raspuns