Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

George Clooney, preot la nunta lui Brad cu Angelina

brad-si-angelinaCea mai aşteptată nuntă a anului, cea dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt, se apropie cu paşi repezi şi multe din detalii au fost deja stabilite. Cel mai surprinzător e acela că George Clooney va fi cel care le va uni destinele lui Angie şi lui Brad.
După încheierea festivalului de film de la Cannes, pe 25 mai – potrivit presei din SUA -, Brad Pitt (50 de ani) şi Angelina Jolie (38 de ani) vor face nunta la castelul lor Miraval, din Franţa. Zeci de vedete prezente la evenimentul de pe Coasta de Azur vor poposi apoi şi la marea petrecere a lui Angie şi Brad.
Dintre starurile invitate, cel mai important rol îl va avea bunul prieten al însurăţeilor, George Clooney (52 de ani), care va fi preotul ce va oficia căsătoria. Conform jurnaliştilor americani, acesta a obţinut recent licenţa de reverend şi a primit aprobarea de a uni destinele Angelinei şi lui Brad.
Cavaleri de onoare vor fi cei trei fii ai lor (Pax, Maddox şi Knox), iar domnişoare de onoare fetiţele, Shiloh, Zahara şi Vivienne. De altfel, cei şase moştenitori (trei adoptaţi şi trei biologici) sunt responsabili de marele pas al părinţilor. Angelina şi Brad au vorbit mereu despre cum copiii lor insistă să-i vadă mire şi mireasă.
În ceea ce priveşte modul cum se va desfăşura ceremonia, presa din SUA a aflat că pe proprietatea lor, Miraval, se află şi o capelă veche de câteva sute de ani, ce a fost restaurată pentru marele eveniment.
Mai mult, florile care vor domina “teritoriul” vor fi în special orhideele şi, la dorinţa miresei, trandafirii negri. Tot atunci, se preconizează că Angelina şi Brad vor anunţa oficial adopţia a altor doi copii orfani din Africa, zvon vehiculat tot mai des în ultima perioadă.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/george-clooney-preot-nunta-brad-pitt-angelina-jolie-487175.html

Lasati un raspuns