Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Inspector din Poliţia Rutieră, fost arhidiacon, n-a avut niciodată permis de conducere, deşi circulă de 20 de ani

arhidiacon-n-a-avut-niciodata-permis-de-conducereAugustin Căpâlnaş, subinspector în cadrul Direcţiei de Poliţie Rutieră, n-a avut niciodată permis de conducere, circulând cu documente false, a ieşit la iveală în urma unei investigaţii a IGPR.
Potrivit Antena 3, Căpâlnaş, care a fost timp de 13 ani şoferul Înalt Prea Sfinţitului Andrei Andreicuţ, slujind şi ca arhidiacon timp de zece ani la Catedrala Reîntregirii din Alba Iulia, nu a fost nici măcar preot legitim, fiind exmatriculat din Facultatea de Teologie.“A fost studentul şcolii în anul 1993 şi după un an de zile a fost exmatriculat. Nu ştim exact motivul. Cel puţin eu nu cunosc motivul pentru care a fost exmatriculat”, a declarat decanul Facultăţii de Teologie din Cluj, Vasile Stanciu.

“Trebuie să ai studii ca să fii primit în cler. Studii superioare, nu orice fel de studii. Până nu demult era şi colaboratorul direct al episcopului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Clujului Maramureşului şi Sălajului, Bogdan Ivanov.

Citeste mai departe: http://jurnalul.ro/stiri/observator/inspector-din-politia-rutiera-fost-arhidiacon-n-a-avut-niciodata-permis-de-conducere-desi-circula-de-20-de-ani-665034.html#

Lasati un raspuns