Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Clubul Rotary -o ramură a masoneriei- și-a făcut cuib în Biserica Ortodoxă din România

rotary“Parlamentul României are 90% din membri masoni” (Dan Amadeo Lăzărescu).Templul provizoriu al masonilor e clădirea Parlamentului!
Guvernul României dă Masoneriei statutul de institutie de utilitate publică! La primul convent al Masoneriei, presa si publicul beneficiar n-au avut acces!
Presedintele României apare in prefata cărtii “Misterele templului masonic”, arătând meritele Masoneriei tocmai acum când Masoneria isi caută o clădire pentru templu;
Patriarhia Ortodoxă instalează in curtea sa statuia lui Ioan Cuza, masonul care a secularizat averile mânăstiresti si de la care incoace, Statul n-a mai iubit Biserica.Ce urmează?! Mănăstirea Cetățuia din Iași a fost renovată de Clubul Rotary

Cei care sunteți din Iași sau care ați mers în pelerinaj la mănăstirea Cetățuia, situată pe una din colinele ce înconjoară orașul, ați putut vedea la intrare, pe zidul din partea dreaptă a porții, o placă ce atestă faptul că mănăstirea a fost renovată cu fonduri de la Clubul masonic Rotary. Dacă Mitropolia Moldovei și Bucovinei este străină de acest lucru, rugăm să ia act de această spurcare a mănăstirii lui Hristos și să îndepărteze acea inscripție. Ba mai mult să înapoieze banii murdari ai masonilor, facând public faptul că Biserica lui Hristos nu are nevoie de banii jertfiți satanei de către forțele oculte. Este foarte necesară această delimitare pentru a ne situa pe o poziție ortodoxă, iar nu antihristică.
Decanul facultatii de teologie de la Cluj, membru al Clubului Rotary

Pr. prof. univ. dr. Ioan Chirilă , decanul Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca și preşedinte al Senatului
Universităţii „Babeş-Bolyai” a intrat în masonerie, mai precis în Clubul Rotary Cluj-Napoca Cetățuie, fiind ales membru de onoare.
Considerăm că statutul de membru într-un club masonic este diametral opus cu funcția de decan al unei facultăți ortodoxe, știind faptul că masoneria a fost anatematizată de Sinodul BOR în anul 1937, hotărâre valabilă până la sfârșitul veacurilor. Acest profesor nu mai poate fi garantul propovăduirii Evangheliei lui Hristos în cadrul Facultății de Teologie din Cluj, cât timp face parte dintr-o organizație ale cărei principii sunt anti-Biserică, anti-Ortodoxie, dar sunt pro-ecumenism, pro-globalizare.

Facem un apel către Mitropolia Clujului să rezolve această situație din cadrul Facultății de Teologie din Cluj, făcând publică decizia luată. Clujeni ortodocși, vă rugăm, să reamintiți ierarhului locului această problemă, în caz că se trece cu vederea.
Pe lângă faptul că acest club bântuie prin unele mănăstiri, este știut că deține controlul unor orașe întregi din România și puteți verifica acest lucru observând la intrarea în anumite orașe sigla Rotary – roata dințată.

http://www.nationalisti.ro/2014/04/clubul-rotary-o-ramura-masoneriei-si-facut-cuib-biserica-ortodoxa-din-romania/

Lasati un raspuns