Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Actualizarea Programului de Paşti în bisericile româneşti din Piemont

oua_PastePrimăria din Torino, pe pgina sa de web în limba română, a actualizat programul de Sărbătorile Pascale ale bisericilor româneşti din Regiunea Piemont.
Părintele Dumitru Babulă de la Ivrea: încep Deniile din seara Duminicii Floriilor până vineri, în fiecare seară de la orele 19.00. Joi dimineață Sf Liturghie cu pregătirea Sfintei Împărtaşanii pentru bolnavi pentru tot anul, precum și pomenirea morților; vineri la orele 16.00 va fi şi vecernia cu scoaterea Sfântului Epitaf (sau sfântul aer); slujba Învierii va incepe la orele 24.00 în ziua de sâmbătă 19 aprilie. În ziua de Paşti, la orele 14.30 va fi Vecernia sau a 2-a Inviere.

Părintele Alin Neagu de la parohia Sfântul Elefterie din Aosta comunică: în perioada cuprinsă între 13 – 19 aprilie 2014 (adica în Săptamâna Mare), programul Deniilor va incepe la orele 19.00; iar pe data de 20 aprilie 2014 la orele 24.00 se va oficia slujba Învierii urmată apoi de Sfanta şi Dumnezeiasca Liturghie. De la orele 13.00, în ziua de Paşte se va săvârşi slujba celei de a Doua Învieri, iar pe 21 aprilie 2014 va fi slujită Utrenia şi Liturghia din cea de-a doua zi de Paşte.

Părintele Lucian Roşu de la Biserica Sfânta Cruce din Torino ne-a trimis atât programul Slujbelor în Săptămâna Luminată la Torino, cât şi programul şi Slujbele în Săptămâna Mare.

Părintele Mihai Vlaşin de la Parohia Sfinţii Doctori fără de arginţi Cosma şi Damian de la Carmagnola ne-a comunicat programul în Săptămâna Mare şi Săptămâna Luminată.

Părintele Gelu Miclăuş de la Biserica catolică Madonna del Carmine din Torino ne-a transmisProgramul pentru Paştele catolic ce va fi celebrat în Via Madonna del Carmine n. 3.

Detlii aici: http://www.comune.torino.it/ro/romani/programul-de-pati-la-bise.shtml

http://www.rgnpress.ro/rgn_14/index.php?option=com_content&view=article&id=12937:actualizarea-programului-de-pati-in-bisericile-romaneti-din-piemont&catid=49:cultura–culte&Itemid=74

Lasati un raspuns