Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Biserica vrea MONOPOL pe tipărirea, editarea şi difuzarea MANUALELOR DE RELIGIE

biserica-monopol-cartile-religiePatriarhia Română vrea monopol pe manualele de religie. Biserica a decis să-şi retragă avizele de pe cărţile de religie editate până acum şi vrea drept exclusiv pentru a tipări noile manualele pentru această disciplină.
Patriarhia Română nu mai vrea să vadă alte cărţi de religie editate de alte edituri în afară de editura proprie, astfel a decis să îşi acorde singură dreptul de exclusivitate în a tipării, edita şi difuza manuale de religie, manuale de teologie, biblii sau alte cărţi de cult, informează România TV.
Mai mult, Patriarhia Română a decis să retragă toate avizele acordate până acum pentru cărţile de cult, astfel încât pe piaţă să existe numai cărţi cu binecuvântarea instituţiei bisericeşti, respectiv cele produse de editura proprie.

Această decizie vine exact în momentul în care Ministerul Educaţiei se pregăteşte să lanseze licitaţia privind noile manuale digitale pentru clasa a întâia şi a doua.

http://www.romaniatv.net/biserica-vrea-monopol-pe-tiparirea-editarea-si-difuzarea-de-carti-ce-tin-de-religie_137255.html

Lasati un raspuns