Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Fiscul vinde până şi locuri de veci

cruciStatul nu iartă când vine vorba de datorii. Aşa se face că cei care nu şi-au plătit dările şi au avut, printre alte bunuri, locuri de veci au rămas fără ele. Iar acum acestea sunt scoase la vânzare pe site-ul Ministerului de Finanţe.
Cea mai nouă “ofertă” în stocurile Fiscului o reprezintă locurile de veci, astfel că persoanele care vor să-şi cumpere un mormânt ar trebui de acum să-şi extindă căutările şi să se uite şi pe site-ul Ministerului Finanţelor. Agenţia Naţională de Administrare Fiscală are la vânzare atât loturi din cimitir, cât şi drepturi de concesiune asupra unor locuri de veci. Spre exemplu, un loc de veci în Cimitirul Central din Constanţa costă între 170 de lei şi 700 de lei, iar un drept de concesiune tot dintr- un cimitir din Constanţa se poate obţine plătind doar 173 de lei. În funcţie de mărime şi amplasament, dreptul de concesiune poate ajunge şi la 1.677 de lei. Pe site-ul mfinante. ro există şi datele de contact ale angajaţilor care se ocupă de aceste vânzări.

Le-au lipit notificări pe cruci

Zilele trecute, inspectorii de la Primăria Timişoara au lipit pe crucile din cimitire somaţii de plată. Posesorii locurilor de veci sunt înştiinţaţi să îşi achite de urgenţă taxele de concesiune, dacă nu vor să-şi piardă mormântul. Notificările au fost lipite chiar pe crucile din cimitir, astfel ca rudele răposaţilor să le vadă când vin cu pomeni de Paşte. Autorităţile din Timişoara au calculat că doar dintr-un cimitir au de recuperat aproape 60.000 de lei.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/fiscul-vinde-pana-si-locuri-de-veci-489031.html

Lasati un raspuns