Mana care te scapa de BLESTEME: Se afla intr-o biserica din ROMANIA
Aflată pe Calea Victoriei, Biserică Zlătari este cunoscută pentru slujbele de dezlegare de blesteme.
Biserica Zlătari are renumele de lăcaș sfânt, care face dezlegări de blesteme, datorită moaștelor Sfântului Ciprian, pe care le găzduiește.
Moaştele sfinte se odihnesc de sute de ani într-o raclă de sticlă şi reprezintă pavăza lăcaşului de cult şi a celor care îi trec pragul. În fiecare an, pe 2 octombrie, de ziua Sfântului Mucenic Ciprian, la hramul bisericii, vin sute de credincioși de pretutindeni.
Cine se roagă la sfintele moaște primește ajutor, însă pentru ca rugăciunile să fie împlinite, trebuie să se țină post aspru, măcar trei zile, înainte de a merge la racla sfântă.În Biserica Zlătari se află mâna Sfântului Ciprian, pe care oameni îl cinstesc pentru convertirea la creștinism, viața închinată lui Iisus și pentru că s-a transformat într-un adevărat martir, în perioada în care a fost episcop.Sfântul Ciprian este recunoscut de credincioși drept cel care înlătură farmecele și vrăjile.
Despre Ciprian, cărțile bisericești spun că ar fi fost un vrăjitor vestit. Ghicea în cărţi, în stele şi îi adora pe zeiţa Artemis şi pe Apolo. Se întâmpla pe vremea împăratului păgân Decius, în Imperiul Roman.
O fecioară l-a transformat
Trăgându-se din neam bogat, Ciprian era un om cult, școlit, un filozof recunoscut. Însă a deprins și tainele vrăjitoriei, putând să schimbe văzduhul, să pornească vânt, tunete și ploi, să distrugă câmpurile, să rănească oamenii și chiar să vorbească cu morții. Viaţa i s-a schimbat cu totul când a încercat să-și dovedească puterea farmecelor împotriva fecioarei Iustina.
Un tânăr desfrânat, Aglaid, a venit la Ciprian să-l ajute s-o facă pe Iustina să-l iubească. În zadar a trimis Ciprian demonii asupra fecioarei şi a rudelor ei, căci ea s-a apărat prin post şi rugăciune. Iar demonii s-au întors asupra lui să-l chinuie.
Din acel moment, Ciprian s-a botezat, a ars toate cărţile vrăjitorești şi a început să propovăduiască credinţa creștină. După mult timp, a ajuns preot și chiar episcop.
În timpul persecuției poruncite de Decius împotriva creștinilor, lui Ciprian și Iustinei le-au fost tăiate capetele. Pentru că au fost martirizați odată, sunt și pomeniți în aceeași zi, pe 2 octombrie.
http://stirile.rol.ro/mana-care-te-scapa-de-blesteme-se-afla-intr-o-biserica-din-romania-919019.html