Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Senzuala Andreea Raicu se roagă la mănăstire să-şi găsească jumătatea!

andreea_raicuCine ar fi crezut că Andreea Raicu frecventează lăcaşurile sfinte cu baticul pe cap şi îmbrăcată cu fuste până-n pământ? Ei bine, vedeta TV renunţă de câteva ori pe an la ţinutele sexy şi vizitează Mănăstirea Sihăstria, unde are un duhovnic.
Când se simte pustiită sufleteşte, Andreea Raicu renunţă la rochiile mini şi mulate pe trupul ei de sirenă şi se retrage la Mănăstirea Sihăstria din Neamţ unde se roagă să-i meargă mai bine, inclusiv pe plan sentimental, pentru că ultimii ei iubiţi au cam dat cu fuga.
Acest lăcaş de cult este unul dintre cele mai severe în respectarea canoanelor bisericeşti, dar şi a ţinutei enoriaşilor, aşa că femeile nu au voie să intre cu capul descoperit sau îmbrăcate în pantaloni şi nici fardate, iar Andreea Raicu se supune acestor reguli.Adesea, în astfel de straie simple, vedeta nu e recunoscută de credincioşii care vin aici din toate colţurile ţării. Andreea Raicu se roagă la mormântul părintelui Cleopa şi lasă sume importante de bani pentru ajutorarea mănăstirii.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/senzuala-andreea-raicu-roaga-manastire-gaseasca-jumatatea-489660.html

Lasati un raspuns