Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Cele mai patrunzatoare ZECE carti din domeniul SPIRITUALITATII

cartiNe aflam ceas de ceas in cautarea anumitor raspunsuri profunde, iar acest lucru confirma faptul ca, dezvoltarea spirituala nu o sa se opreasca niciodata. Invatand prin intermediul experientei de primare, afirmam existenta intelepciunii din interiorul nostru,  dar putem invata mult mai multe apeland la intelepciunea altor persoane. Drumul catre desavarsire este unul greu si anevoios in lipsa unui sprijin autentic. De aceea va prezentam ZECE dintre cele mai bune carti din domeniul spiritualitatii:

10. “Eliberarea de materialismul spiritual” de Chogyam Trungpa

Pentru foarte multe persoane, aceasta carte reprezinta chintesenta spiritualitatii.Aceasta taie prin toate hatisurile si iluziile pe care le implica materialismul spiritual si ne prezinta cele mai frecvente capcane in care raman blocati majoritatea aspirtantilor spirituali. Fiecare dintre acestia cad prada timpului din nou si din nou. Chogyam Trungpa scrie intr-un mod ferm, dar in acelasi timp plin de compasiune si isi indeamna cititorii sa priveasca intr-un mod brutal de onest catre ei insisi in calatoria lor spirituala. Aceasta este o carte pe care fiecare dintre cei cei interesati de domeniul spiritualitatii ar trebui sa o citeasca.

“Ne putem insela sa credem ca ne aflam in cursul procesului de dezvoltare spirituala atunci cand de fapt ne consolidam egocentrismul prin tehnici spirituale.” – Chogyam Trungpa

9. “Noaptea intunecata a sufletului” de Sfantul Ioan al Crucii

Aceasta este o carte care poate rezona cu tine la un nivel foarte profund al sufletului. In timp ce era intemnitat pentru incercarile sale de a reforma Biserica, misticul spaniol al secolului al XVI-lea a compus o serie de poeme. Acestea au fost furate de unul dintre paznicii inchisorii. Poeziile prezinta atat experienta disperarii pe care a trait-o, cat si experientele de uniune extatica cu Divinitatea, aceasta lupta interioara devenind “Noaptea intunecata a sufletului”. Aceasta carte te va invata adevaratul inteles al credintei si va continua sa fie o adevarata sursa de inspiratie pentru tine mult dupa ce vei inchide ultima pagina a acestei carti.

Citeste mai departe: http://www.e-dimineata.ro/cele-mai-patrunzatoare-zece-carti-din-domeniul-spiritualitatii/3/

Lasati un raspuns