Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Bianca Drăguşanunu nu şi-a pierdut CREDINŢA: “E un miracol că…”

biancaBianca Drăguşanu a fost implicată în numeroase scandaluri de-a lungul timpului şi numai ea ştie prin ce a trecut. Cu toate astea a reuşit, într-un fel sau altul să rămână pe linia de plutire, ba, chiar mai mult, a evoluat. Şi asta, spune ea, pentru că nu şi-a abandonat idealurile.
Una dintre cele mai mediatizate şi, poate, şi cea mai criticată vedetă de la noi, Bianca Drăguşanu nu se dă bătută. Folosindu-se de un citat, fosta soţie a lui Victor Slav susţine că, în continuare, îşi urmează idealurile şi că nu şi-a pierdut defintiv încrederea în oameni.“E un miracol că nu mi-am abandonat toate idealurile.Par absurde şi nepractice, însă mă agăţ de ele fiindcă tot mai cred în pofida a tot ceea ce mă înconjoară, că oamenii sunt, în fond, buni la suflet”, este citatul pe care Bianca Drăguşanu l-a postat pe pagina ei de Facebook.

Fanii roşcatei nu au întârziat să comenteze postarea. Dacă unii i-au spus că are un suflet frumos sau că este foarte frumoasă, alţii au ţinut să-I atragă atenţia asupra faptului că nu “îl merită pe Victor Slav”.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/bianca-dragsuanu-facebook-credinta-oameni-miracol-491255.html

Lasati un raspuns