Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Vaticanul admite prezența extratereștrilor printre noi. Iată ce va urma

ozn-180Problema existenței extratereștrilor s-a amplificat în ultimii ani pentru că intensificarea apariției OZN-urilor în numeroase locuri de pe Terra, a condus spre o campanie mediatică fără precedent. Chiar dacă guvernele din lumea întreagă,inițial, au negat cu vehemență prezența diverselor specii extraterestre fie în sistemul nostru solar sau chiar pe Terra, în ultimii ani, diverse persoane importante au recunoscut acest fapt.
Unul dintre aceste personaje a fost monseniorul Corrado Balducci, teolog romano-catolic din Curia Vaticanului și prieten apropiat Papei.În anul 2008, cu câteva luni înainte să moară, Balducci a avut curajul să declare opiniei publice că extratereștri populează numeroase planete din acest Univers, dar cu toate acestea ei trăiesc și printre noi.Declarația a fost oferită ziarului oficial al Vaticanului L’ Osservatore Romano. Interviul lui Balducci nu a fost o greșeală prin care s-a încercat manipularea opiniei publice, ci face parte dintr-un program special al cărui baze a fost pus de Națiunile Unite, în februarie 2008. Acest program, ținut departe de ochii curioși ai presei, este bazat pe mai multe niveluri ierarhice, în care era inclus și Vaticanul, pentru a pregăti masele cu privire la unul dintre cele mai controversate subiecte ale secolului trecut, extratereștri.

Conform înalților oficiali, lumea are nevoie să fie pregătită cu privire la acceptarea vieții extraterestre. Acest proces este unul greoi, pentru că oamenii trăiesc conform anumitor informații pe care le-au captat fie prin educație sau prin religie. Acesta este motivul principal pentru care oficialii Vaticanului au avut numeroase întâlniri cu reprezentanții diferitelor organizații secrete, făcându-se astfel un schimb important cu privire la prezența extratereștrilor pe Terra. Astfel, Vaticanul a fost de acord ca în diferite ocazii să le transmită credincioșilor că nu mai este cazul să creadă că omul este singur în Univers și cu atât mai puțin pe Terra, fiind înconjurat de diverse specii extraterestre.

Cu toate acestea, natura extratereștrilor nu a fost niciodată făcută publică. Acest aspect este încă ținut secret, fapt pentru care speculațiile sunt atât de dese.

Probabil că în viitorul apropiat, Vaticanul, care este o forță incredibilă de schimbare a opiniei publice, va recunoaște contactul cu anumite specii extraterestre, după care va urma adevărul despre creatorul lumii și povestea fiului său Iisus. Acela va fi momentul în care creștinismul se va cutremura din toate structurile sale, lăcașurile de cult vor fi închise, preoții vor fi nevoiți să se reprofileze și întreaga mafie care se află în umbra unei religii va dispărea pentru totdeauna.

http://www.efemeride.ro/vaticanul-admite-prezenta-extraterestrilor-printre-noi-iata-ce-va-urma

Lasati un raspuns