Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Gigi Becali, ÎN LACRIMI la CIMITIR

becaliGigi Becali a fost eliberat, luni, pentru 24 de ore. Latifunadiarul a mers acasă, şi-a văzut familia, iar apoi a ţinut cu tot dinadinsul să aprindă o lumânare la mormântul mătuşii sale, pe care nu a putut să o conducă pe ultimul drum.
Gigi Becali a declarat chiar la ieşirea din închisoare că vrea să meargă la mormântul mătuşii sale, unul din marile sale regrete fiind acela că nu a putut să o conducă pe ultimul drum deoarece era după gratii. Omul de afaceri s-a ţinut de cuvânt, a mers la cimitir, a aprins o lumânare şi şi-a jelit mătuşa.
Gigi Becali a fost eliberat luni dimineaţă din Penitenciarul Poarta Albă. Latifunadiarul a ajuns în jurul orei 11 la locuinţa sa din Pipera, însoţit de Ionuţ Luţu, omul lui de încredere. Latifundiarul din Pipera a vorbit şi despre programul său în libertate, dar şi despre faptul că marţi, 13 mai, trebuie să fie înapoi la penitenciarul Poarta Albă.“Mâine la ora 9.00 trebuie să fiu la Poarta Albă. Nu vreau să vorbesc mai multe! Ce fac azi? Familie, cimitir, poliţie. Merg la mătuşa mea la cimitir, pentru că nu am condus-o pe ultimul drum”, a mai spus finanţatorul Stelei.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/gigi-becali-lacrimi-cimitir-492064.html

Lasati un raspuns