Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

PREOŢII ROMÂNI SUNT ŞOCAŢI: “CONCHITA WURST va fi PEDEPSITĂ DE DUMNEZEU”

wurst-180Preoţii din România sunt de părere că solista cu barbă din Austria, care a câştigat Eurovisionul, va fi pedepsită de Dumnezeu.
Clericii susţin că este un mare păcat să întreţii relaţii sexuale cu persoane de acelaşi sex, cu atât mai mult cu cât şi promovezi acest lucru, conform ziarulring.ro.
“Cu siguranţă, Dumnezeu l-a creat pe om şi apoi femeia, văzând că nu este bine ca omul să fie singur. Este un păcat strigător la cer să fii cu o persoană de acelaşi sex. Aceste semne nu sunt plăcute… Dumnezeu nu doreşte moartea păcătosului, ci întoarcerea lui, dar noi îl defăimăm pe Dumnezeu şi uităm de cei din jurul nostru. Cât despre Apocalipsă, a început de mult, iar tinerii care îşi schimbă orientarea sexuală fac un păcat grav. Dacă Domnul considera că putem face asta, o făcea el de la început. Dumnezeu nu rămâne dator, iar acest om îşi va primi plata după fapta lui”, a declarat un preot.

Conchita Wurst este un transsexual din Austria care a câştigat ediţia din 2014 a Eurovisionului. Concurenta austriacă a şocat audienţa cu apariţia ei: deşi era îmbrăcată în haine de femeie, avea părul lung şi era machiată, a ales să îşi păstreze barba.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/conchita-wurst-va-fi-pedepsita-de-dumnezeu-492153.html

Lasati un raspuns