Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Cum arată apartamentul în care doarme Papa Francisc

papa-francisModest şi umil, asta e imaginea pe care şi-a creat-o Papa Francisc, încă din data de 13 martie 2013, atunci când a fost ales de către conclavul cardinalilor să conducă destinele catolicilor şi nu numai ale lor…
În ceea ce priveşte cazarea sa la Vatican, Suveranul Pontif a dat, încă o dată, dovada modestiei sale. Spre deosebire de cei de dinaintea sa, care au locuit în apartamentele generoase din Palatul Apostolic, Papa Francisc a ales să nu se mute într-o asemenea locuinţă.
A decis să stea într-un apartament de două camere dintr-un imobil construit special pentru cazarea preoţilor veniţi în vizită la Vatican.Apartamentul se află în clădirea Domus Santa Marta, un imobil cu 5 etaje, construit în 1996 pe locul unui azil de săraci, care are 22 de camere single şi 106 apartamente.

papa-apartament-3

papa-apartament-2

papa-apartament

Cel în care stă Papa Francisc este mobilat modest şi are un living foarte mare pentru ca Papa să poată primi oaspeţii. De altfel, jumătate din camere sunt disponibile pentru cardinali şi episcopi care vizitează Roma.

Totodată, Papa a refuzat şi un bucătar personal, alegând să folosească doar cantina imobilului în care stă…

http://www.apropo.ro/news/cum-arata-apartamentul-in-care-doarme-papa-francis-foto-12644428

Lasati un raspuns