Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

ÎPS Justinian Chira – 93 de ani de evlavie şi har

iustinianLa zi aniversară  doresc să vă transmit cu pioşenie şi admiraţie ,,Sărut Dreapta-părinte,, şi prin acest salut simbol, să vă aduc întreaga mea recunoştinţă pentru ceea ce aţi făcut pentru Episcopie, dar cu precădere pentru judeţul Maramureş. Ziua de 28 mai a fiecărui an ne duce cu gândul la ziua de naştere a Înaltpreasfinţiei Voastre.  Aţi ajuns la o frumoasă vârstă, 93 de ani de viaţă pământească, slujitoare şi pilduitoare.
Dragostea plină de har a Preasfintei Treimi a fost mereu prezentă în viaţa şi lucrarea Înaltpreasfinţiei Voastre, dăruindu-va mult ajutor şi rod binecuvântat în mărturisirea dreptei credinţe şi a iubirii de neam şi ţară.       Din aceşti 93 de ani împliniţi acum,  cei mai cunoscuţi tuturor sunt anii mulţi de frumoasă şi luminoasă arhierie, cu neobosită lucrare misionară, intensă, bogată şi creatoare de valori şi demnitate.
Celor care astăzi ne putem bucura de toate aceste împliniri, nu ne rămâne decât să-I aducem cuvenită mulțumire lui Dumnezeu pentru că V-a dăruit nouă maramureşenilor şi să-L rugăm pe mai departe, să Vă aibă în purtarea sa de grijă în această viață pământească, în drumul spre desăvârșirea  Voastră şi a noastră, a tuturor.

ÎNTRU MULŢI ŞI FERICIŢI ANI, ÎNALTPREASFINŢIA VOASTRĂ!

Lasati un raspuns