Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Apariţie incredibilă în Cimitirul Bellu. Femeile în vârstă sunt urmărite printre morminte

bellu_voicuDe ceva vreme printre femeile care merg să aprindă o lumânare la rudele care se odihnesc în cimitirul Bellu din Bucureşti umblă vorba că un “Don Juan” la vreo 60-65 de ani face curte doamnelor în vârstă! După ce le copleşeşte cu complimente, bărbatul încearcă să afle dacă văduvele au casă şi copii.
În ultimele luni au apărut zvonuri despre un Don Juan care agata batranele prin Cimitirul Bellu, din Bucuresti.
“Mi-au povestit niste doamne ca un barbat face curte vaduvelor care vin la Bellu. Nu am dat importanta. Zilele trecute, un domn la vreo 60-65 de ani, imbracat la patru ace mi-a oferit o floare si m-a intrebat ce varsta am. Dupa ce mi-a zis ca nu imi arat varsta, 75 de ani, si ca par mult mai tanara dar mai ales ca arat foarte bine a devenit interesat de alte lucruri! M-a intrebat daca am copii, daca stau cu mine si daca am casa. Mi-am dat seama ca toata amabilitatea lui ascunde de fapt o escrocherie, mai ales ca obiceiul lui e deja cunoscut. Probabil ca acesti hoti se gandesc ca cine are loc de veci in Bellu e neaparat vreo persoana bogata”, a povestit o femeie pentru wowbiz.ro.

http://www.romaniatv.net/aparitie-incredibila-in-cimitirul-bellu-femeile-in-varsta-sunt-urmarite-printre-morminte_147578.html

Lasati un raspuns