Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Fanii lui Al Hilal au înnebunit când au citit despre Anamaria Prodan

arabiaVarianta in limba engleza a site-ului alarabiya.net a scris: “La o zi dupa ce Laurentiu Reghecampf a semnat pe doi ani cu Al Hilal, sotia sa, Anamaria Prodan, o iubitoare a jocurilor de noroc din Las Vegas si vedeta Playboy, a devenit subiect de controversa printre fanii sauditi.
Prodan este prima femeie-impresar din Romania. Locuieste in Las Vegas si isi mareste veniturile pariind si prin modeling. Ba chiar a pozat pentru Playboy. Nu este inca foarte clar daca se va muta in Arabia Saudita alaturi de sotul ei.

Stilul ei de viata, care aparent i-a nemultumit pe fanii lui Al Hilal, poate pune in pericol contractul pretios al sotului ei, de 2,5 milioane de dolari.

Nu ii plac pantalonii. Daca va locui in Arabia Saudita, cu siguranta va trebui sa isi acopere corpul cand apare in public. Altfel, va risca sa aiba de a face cu politia religioasa”.

Deja, fanii lui Al Hilal au postat pe site-urile de socializare mesaje precum “Ea este model pentru reviste pornografice, lucreaza in cluburi de noapte” sau “Sa ramana in Europa, sa mearga in cluburi de noapte, nu are ce cauta aici”.

http://www.directproprietar.ro/Fanii-lui-Al-Hilal-au-nnebunit-cnd-au-citit-despre-Anamaria-Prodan-Ce-s-caute-asta-la-noi

Lasati un raspuns