Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Sora Cristina Scuccia a câștigat „Vocea Italiei”

cristina-scucciaÎncă din preselecții, sora Cristina Scuccia a impresionat cu vocea sa frumoasă, dar și cu energia sa debordantă. În scurt timp, aceasta a devenit o adevărată vedetă în Peninsulă.
Imediat după preselecțiile de la „Vocea Italiei”, sora Cristina a fost întrebată de către antrenori dacă este o călugăriță adevărată și ce părere are Papa de faptul că o va vedea într-un concurs muzical. Răspunsul ei i-a făcut pe toți să zâmbească, după ce le-a spus că se așteaptă să primească un telefon de la Papă, pentru a o felicita.Peste 62% dintre cei care au votat în finală au considerat că tânăra în vârstă de 25 de ani merită să primească marele premiu, mai ales că a parcurs un drum ireproșabil, în care și-a demonstrat calitățile vocale și a făcut și spectacol.

„Vreau ca Iisus să vină aici! Prezența mea aici nu mi se datorează, ci Celui de Sus”, a spus aceasta fericită, după ce a primit trofeul.

Sora Cristina a interpretat în finală piesa „Lunga la riva”, iar telespectatorii i-au preferat prestația. Concurentul său de aseară a fost un rocker, care a cântat piesa „Starway to heaven”.

https://ro.celebrity.yahoo.com/sora-cristina-scuccia-a-c%C3%A2%C8%99tigat-%E2%80%9Evocea-italiei%E2%80%9D-091129723.html

Lasati un raspuns