Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

A sfinţit stadionul cu ochelarii pe nas

popa-ochelariLocalnicii din Dolhasca, judeţul Suceava, oraşul natal al actorului Alexandru Arşinel, s-au adunat, zilele trecute, cu mic cu mare, la slujba de sfinţire a noului stadion.
Chiar dacă localitatea nu are o echipă de fotbal, arena modernă, în valoare de peste 100.000 de euro, a fost inaugurată cu fanfară de oficialităţi, iar oamenii sunt mândri nevoie mare. Mai mult, patru preoţi au sfinţit locul, însă pentru unul dintre ei soarele arzător a fost o adevărată corvoadă, aşa că a venit purtând ochelari de soare şi nu a renunţat la ei nici după ce a început slujba.
După ce au sfinţit stadionul, cei patru preoţi au ţinut neapărat să sfinţească şi clădirea care adăposteşte vestiarele şi duşurile, relatează SuceavaNews.Chiar dacă comunitatea locală nu are o echipă nici măcar de Divizia B, primarul Maria Cojocaru susţine că stadionul este şi va fi pentru copii din această localitate. Primarul le-a cerut cadrelor didactice şi copiilor ca oraşul să dea pe viitor un fotbalist de talia lui Hagi sau chiar mai bun decât internaţionalul român.

Investiţia a fost executată de o firmă din Botoşani şi a ajuns la 6 miliarde de lei vechi, banii fiind alocaţi în mare parte de Compania Naţională de Investiţii.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/sfintit-stadionul-ochelarii-nas-498255.html

Lasati un raspuns