Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

S-au rugat la «Siriaca» şi au devenit mame!

icoana-facatoare-de-minuniCând problemele ajung să le copleşească, vedetele cu frică de Dumnezeu renunţă la farduri şi la tocuri, îşi pun baticul pe cap şi, înarmate cu flori şi cu lumânări, pleacă în pelerinaj, la mănăstirile din ţară, pentru a cere ajutor divin.
Adesea, dorinţele li se împlinesc, doctorii ridicând neputincioşi din umeri atunci când o pacientă de-a lor rămâne însărcinată, deşi, din punct de vedere medical, nu ar fi avut nici o şansă.
Vestea că la Mănăstirea de măicuţe Ghighiu, de lângă Ploieşti, există o icoană făcătoare de minuni, numită Siriaca, le-a dat speranţe mai multor artiste care îşi doreau cu ardoare să devină mămici.Andreea Marin a ţinut toate posturile

Andreea Marin (40 de ani) a avut mari probleme de sănătate, astfel că se tot chinuia să rămână însărcinată. Doctorii îi recomandau tot felul de tratamente revoluţionare, dar rezultatele se lăsau aşteptate.

S-a rugat, a ţinut post, a fost şi la mănăstirile din ţară, inclusiv la Ghighiu, şi, când tocmai se resemnase cu ideea că nu va rămâne gravidă, iată că, în 2007, avea s-o aducă pe lume pe Violeta, fiica ei şi a lui Ştefan Bănică jr.

Iuliana Marciuc s-a rugat nouă săptămâni

Iuliana Marciuc (47 de ani) şi Adrian Enache (48 de ani) au devenit părinţi după mai bine de zece ani de relaţie.

Vedeta TVR a făcut turul spitalelor, a bătut la uşile celor mai tari specialişti, însă timpul trecea cu viteza luminii fără ca marea dorinţă să prindă contur.

Miracolul avea să se întâmple abia când a împlinit 38 de ani, după ce, la sfatul unei prietene, a intrat pe poarta Mănăstirii Ghighiu. Iuliana este recunoscătoare divinităţii că l-a născut pe David, acum în vârstă de 9 ani, şi continuă să ţină toate posturile.

Romaniţa îngenunchea ore întregi în biserică

Romaniţa Iovan a devenit mămică târziu, la 42 de ani, deşi medicii nu-i dădeau mari şanse. Măicuţele din renumita mănăstire ne-au povestit că vestita creatoare de modă nu şi-a pierdut speranţa şi, ani la rând, indiferent de vreme, se urca la volanul maşinii sale şi bătea drumul până la acest lăcăş de cult.

Le aducea mâncare femeilor care au ales viaţa monahală, se aşeza în genunchi şi se ruga ore întregi la icoana Maicii Domnului. În ziua în care a aflat că va fi mămică şi-a ridicat ochii spre cer şi şi-a făcut cruce, în semn de mulţumire. Albert, fiul ei şi al regretatului pilot Adrian Iovan, are acum 8 ani.

Andra a băut apă din Izvorul Tămăduirii

După căsătoria cu Cătălin Măruţă, şi Andra (27 de ani) a fost de nenumărate ori în pelerinaj la vestita mănăstire de maici, unde se poate ajunge cu maşina, din Capitală, în 45 de minute.

A băut apă din Izvorul Tămăduirii de la Ghighiu, despre care se spune că a vindecat ca prin minune oameni paralizaţi sau persoane cu probleme psihice. Solista l-a adus pe lume pe David în anul 2011, dar are în plan să-i mai facă un frăţior.

Vica Blochina şi-a sfinţit bijuteriile

Fosta balerină Victoria Blochina (40 de ani) şi-a dorit cu ardoare un băieţel cu Victor Piţurcă, cu care a avut preţ de 15 ani o relaţie clandestină.

L-a născut pe Edan în 2008, dar nu fără multe tratamente, posturi şi rugăciuni. A pus chiar şi bijuterii din aur la Icoana Siriaca de la Ghighiu, aşa cum este obiceiul, pentru ca, după o lună, după ce au fost sfinţite, să le ia înapoi şi să le poarte.

Firea a înnoptat în mănăstirile din ţară

Gabriela Vrânceanu Firea (42 de ani) este, cu siguranţă, una dintre cele mai credincioase persoane publice, fiind prezentă la toate slujbele de duminică.

Are un băiat, pe Tudor, în vârstă de 19 ani, dar şi-a mai dorit un copil şi cu actualul soţ, Florin Pandele, primarul oraşului Voluntari, care i-a alinat vedetei suferinţa, după moartea primului ei bărbat, Răzvan.

După rugile de la lăcaşul din Ghighiu, Firea a plecat în pelerinaj la toate locurile sfinte din ţară, a făcut donaţii, chiar a înnoptat la mănăstiri. Dumnezeu i-a ascultat ruga, iar în 2012 un alt prunc prindea viaţă în pântecul ei.
Icoana e adusă din Siria

Icoana Maicii Domnului cu Pruncul de la Mănăstirea Ghighiu, cunoscută ca icoană făcătoare de minuni, aparţine artei sacre siriene şi a fost adusă în ţară în 1958, de episcopul Vasilios Samaha.

Icoana este pictată pe lemn de santal şi păstrează numele de “Siriaca” datorită provenienţei sale. Este renumită că ajută femeile care îşi doresc copii.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/rugat-siriacasi-devenit-mame-andreea-marin-vica-blochina-iuliana-marciuc-romanita-iovan-gabi-firea-500566.html

Lasati un raspuns