Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Semn divin. Fecioara Maria a apărut pe cerul orașului bosniac Medjugorje

fecioara-mariaUn eveniment incredibil s-a petrecut pe cerul orașului bosniac Medjugorje, atunci când din senin a apărut o imensă lumină, în mijlocul căreia se afla Fecioara Maria.
Evenimentul a avut loc în luna iunie sub privirile mai multor martori oculari, care au reușit chiar să-l filmeze. După cum se poate observa din imaginile alăturate, un pâlc de lumină imensă a apărut brusc pe cer, pentru ca în câteva minute să se poate distinge silueta Fecioarei Maria.
Mulțimea a reacționat uimită atunci când minunea s-a produs și numeroși martori oculari sunt de părere că a fost vorba despre un semn divin.Medjugorje este un loc renumit pentru asemenea miracole, motiv pentru care a devenit un loc unde omul îl poate întâlni pe Dumnezeu. Totul a început în 1981, când șase tineri au început să povestească despre viziunile lor, afirmând că au putut s-o vadă și chiar să o audă pe Fecioara Maria.

Cinci adolescenţi şi un copil, Vicka Ivankovic, Mirjana Dragicevic, Marija Pavlovic şi Ivan Dragicevic, toţi de 16 ani, Ivanka Ivankovic, de 15 ani, şi Jakov Colo, de 10 ani, au dat năvală în biserica parohială şi au spus că au văzut-o pe Fecioara Maria. Ei au explicat că se jucau pe o colină stâncoasă când au văzut o femeie, purtând o rochie lungă şi un văl, făcând semne spre ei.

Prima reacţie a copiilor a fost că văd o stafie, dar când au întrebat-o cine era, ea s-a descris drept “Binecuvântata Fecioara Maria” şi “Regina Păcii”. Au revenit pe colină în fiecare seară şi, la aceeaşi oră, 6.40, ca şi la prima apariţie, revenea Fecioara Maria. Curând, mulţimi de oameni au început să-i urmeze şi pelerini din întreaga lume au venit în “satul miracolelor”.

Numeroşi oameni vin în localitatea Medjugorje pentru a-i vedea pe cei şase vizionari care spun că vorbesc, zilnic, cu Fecioara Maria. De la prima apariţie, în 1981, Madonna din Medjugorje a atras nenumăraţi credincioşi din întreaga lume. O jumătate de milion de pelerini vin în acest sat în fiecare an. În majoritate, speră să fie mai aproape de vizionari şi să-i vadă în timp ce au viziuni.

http://www.efemeride.ro/semn-divin-fecioara-maria-a-aparut-pe-cerul-orasului-bosniac-medjugorje-video

Lasati un raspuns