Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL vine în 2014! Doi profeți, aceeași predicție înfricoșătoare

al-treilea-razboi-mondial-vine-in-2014Pavel Globa: „AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL VA ÎNCEPE ÎN CRIMEEA, la 5 zile după Olimpiada de la SOCI!” Să se fi împlinit profeția clarvăzătorului rus, făcută în 2011, la Conferința internațională a astrologilor de la Moscova?
Alois Irlmaier: AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL va veni ÎN VARA LUI 2014, izbucnind din trei locuri: în ORIENTUL MIJLOCIU, în SUDUL MEDITERANEI și în BALCANI. RUSIA va juca un rol important iar ȚINTA ei este GERMANIA.
Să se apropie profeția clarvăzătorului neamț, făcută cu 60 de ani în urmă?În șirul de previziuni de la Nostradamus începând, interpretate cu mai mult sau mai puțin talent, aceasta părea să fie doar încă un avertisment. Și atât. Totuși, Globa venea cu câteva detalii pe care anul 2014 le-a confirmat. Din păcate. El a spus mai întâi că războiul avea să vină în timpul Olimpiadei de Iarnă de la Soci sau imediat după. Apoi, a venit cu o dată și mai precisă: a cincea zi după încheierea Olimpiadei. Pavel Globa mai spunea că războiul va începe în Crimeea ucraineană și că vor fi implicate la început Rusia și Ucraina, apoi statele Uniunii Europene și Statele Unite, subliniind că ceea ce ar putea începe ca un conflict local va ajunge unul pe scară globală, escaladând în vara lui 2014.

http://jurnalul.ro/special-jurnalul/doi-profe-i-aceea-i-predic-ie-infrico-atoare-al-treilea-razboi-mondial-vine-in-2014-674664.html

Lasati un raspuns