Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

110.000 € pentru un mormânt! Proprietarul încearcă de şase ani să vândă această casă

casa O crimă înfiorătoare blochează de şase ani o tranzacţie imobiliară care ar putea face un băcăuan mai bogat cu peste 100.000 de euro
În 2008, canicula de la sfârşitul lunii iulie a făcut ca un miros cumplit să iasă la iveală din magazia unei case vechi de pe strada Vasile Alecsandri, din centrul Bacăului.
Poliţiştii care au sosit la faţa locului au început să dezlege iţele unui dublu asasinat ascuns cu succes timp de mai bine de jumătate de an.Mădălina Motrună (16 ani) şi Vasilica Mihai (19 ani), două tinere din Braşov, fuseseră păcălite de un tânăr să fugă de acasă cu importante sume de bani, iar la scurt timp au sfârşit ucise cu sălbăticie. Fetele au fost lovite cu un cuţit şi cu un topor, în cap şi în torace, până au rămas fără suflare.

Asasinul, omorât în puşcărie

Asasinul, taximetristul George Ionuţ Nicolae, a ambalat apoi cadavrele în saci de polietilenă şi rafie, le-a sigilat cu bandă adezivă şi le-a transportat cu o dubă în Bacău, unde închiriase locuinţa din centrul oraşului.

Trupurile celor două victime au zăcut în magazie luni în şir fără ca să bănuiască cineva, însă după ce totul a ieşit la iveală, locul a devenit un soi de sperietoare.

“Nu a mai stat nimeni aici. Familia care deţine locuinţa a mai încercat să o închirieze, dar pentru că nu a fost nimeni interesat, acum vrea să o vândă şi au dărâmat şi baraca în care au fost găsite cadavrele“, ne-a dezvăluit vecina de la numărul 36.

Femeia este şi ea cutremurată de câte ori se gândeşte la nenorocirile petrecute la doi paşi de locuinţa sa. Se simte însă mai uşurată la gândul că ucigaşul şi-a primit pedeapsa: încarcerat în penitenciarul de la Codlea, călăul George Ionuţ Nicolae a fost ştrangulat de colegul de celulă pe 3 mai 2009.

Pentru proprietarii casei din Bacău, această tragedie e o piedică în calea unei tranzacţii de peste 100.000 de euro, după cum ne-a dezvăluit agentul imobiliar.

“Casa e din cărămidă, cu amprentă la sol de 125 de metri, din care 90 utili. În total sunt 432 de metri pătraţi, inclusiv o curte cu multă verdeaţă şi viţă-de-vie. Proprietarul vrea 110.000 de euro pe ea şi nu este dispus la negociere să scadă sub 100.000 de euro”, a precizat angajata agenţiei, ca să facă reclamă imobilului care pentru Mădălina şi Vasilica a ţinut loc de mormânt.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/mormant-proprietar-vanda-casa-504730.html

Lasati un raspuns