Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Sufletul lui Dolănescu este ferit de duhurile rele

ionut-Petrescu Ionuţ, fiul cel mare al lui Ion Dolănescu, vrea ca mormântul tatălui său să arate impecabil. De aceea, el a angajat un om care să cureţe mausoleul din marmură cu… detergent de vase. Plin de zel, îngrijitorul s-a gândit că nu doar mormântul trebuie protejat, ci şi sufletul defunctului, motiv pentru care a pus un talisman pe bustul lui Dolănescu senior.
Ionuţ Dolănescu nu l-a ales întâmplător pe Ionuţ Petrescu să aibă grijă de mormântul regretatului artist. “Mama mea a fost bucătăreasă în casa lui Ion Dolănescu şi a mâncat o pâine dulce la el”, a explicat îngrijitorul. Ionuţ Petrescu spune că i-a pus lui Dolănescu la mormânt un lănţişor primit de la o măicuţă.Spală şi îngrijeşte zilnic locul de veci

“I-am pus un lănţişor la gâtul bustului, ca să-l apere de duhurile rele pe maestru. Îi spăl mausoleul cu detergent de vase. Îl îngrijesc cu dragoste, îl curăţ, vin pe jos trei staţii zilnic până la cimitir. Nu am salariu, ci îmi mai dă Ionuţ câte o sacoşă cu hăinuţe pentru copil, uneori îmi dă şi bani, dar nu am salariu de 500 de lei, cum s-a speculat”, a declarat Petrescu pentru Libertatea.

În urmă cu trei ani, abia la doi ani de când regretatul cântăreţ de muzică populară a intrat în lumea celor drepţi, Ionuţ Dolănescu a transformat mormântul tatălui său într-un monument funerar de lux. Ionuţ a comandat marmură neagră tocmai din Brazilia şi i-a pus un bust din bronz, care a costat 10.000 de euro.

Ionuţ îşi duce soţia să nască la Los Angeles

Ionuţ Dolănescu se pregăteşte să părăsească pentru o bună perioadă România. Băiatul regretatului Ion Dolănescu va pleca, la sfârşitul săptămânii, cu Doiniţa, soţia sa, aflată în luna a 9-a de sarcină, la Los Angeles, Statele Unite, unde, în jurul datei de 15 septembrie, aceasta urmează să aducă pe lume un băieţel.

Ionuţ şi Doiniţa mai au doi copii, pe Vlad Ionuţ (6 ani) şi pe Maria Ioana (4 ani). Împreună cu ei va părăsi România şi Maria Ciobanu, mama lui Ionuţ.

Cea mai cunoscută solistă de muzică populară s-a stabilit de câţiva ani în California, alături de soţul său Mircea Câmpeanu, amândoi având cetăţenie americană. Cei doi locuiesc în Los Angeles, unde au un apartament în aceeaşi curte cu Camelia, una dintre fiicele solistei, sora mijlocie a lui Ionuţ Dolănescu.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/sufletul-lui-dolanescu-este-ferit-duhurile-rele-505650.html

Lasati un raspuns