Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

O PLAGĂ ca în BIBLIE s-a ABĂTUT asupra MADAGASCARULUI. MILIOANE DE LĂCUSTE AU ÎNNEGRIT CERUL!

lacuste Imagini desprinse parcă din filmele despre Apocalipsă s-au derulat în capitala Madagascarului, Antananarivo. Cerul s-a întunecat după ce milioane de lăcuste au invadat oraşul.
Un nor uriaş format din milioane de lăcuste a acoperit cerul însoritei capitale a Madagascarului. Invazia de insecte, cu care se confruntă Africa de mai bine de 2 ani, s-a abătut asupra străzilor oraşului Antananarivo, ca urmare a unui val atipic de căldură, ce a scos lăcustele din locaşul lor obişnuit, explică specialiştii. Organizaţia Naţiunilor Unite pentru Alimentaţie şi Agricultură a declarat oficial dezastru naţional, în aprilie 2012, când s-a produs pentru prima dată acest fenomen.Imaginile te duc cu gândul la povestea exodului biblic, inclusiv la cele 10 plăgi care i-au afectat pe faraon şi poporul egiptean. Conform Bibliei, Faraonul a fost supus unor blesteme aspre, deoarece nu a permis plecarea din Egipt a poporului lui Israel, sub îndrumarea lui Moise.

“Lăcusele vor acoperi faţa pământului, încât acesta nu se mai poate vedea. Vor devora şi puţinul rămas după potopul cu grindină (o altă plagă, n.r.), inclusiv fiecare copac care va creşte pe pământurile voastre. Vor intra în casele celor cu funcţii, dar şi în ale egiptenilor de rând – va fi ceva ce nici părinţii sau strămoşii voştri nu au mai văzut de când au pus piciorul pe acest pământ”, acestea au fost cuvintele lui Moise, către Faraon.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/plaga-biblie-madagascar-milioane-lacuste-au-innegrit-cer-505712.html

Lasati un raspuns