Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Mesajul ingerilor pentru luna septembrie. Iata ce trebuie sa faci ca sa iti mearga bine pe toate planurile!

ingerIn luna septembrie ne va fi testata credinta, se cere sa-i protejem pe cei dragi si ce am creat si sa accepatam provocarile din viata noastra.
Chiar daca nu va fi o perioada foarte buna pentru majoritatea nativilor, acest lucru nu trebuie sa ne descurajeze si nici sa ne faca sa dam inapoi in fata greutatilor. Trebuie sa inlaturam energiile negative si sa ne inconjuram numai de persoane care au o influenta buna asupra noastra.
Indoielile nu trebuie sa-si faca simtita prezenta in viata noastra si trebuie sa invatam sa fim receptivi la informatii noi. Fiecare miscare va fi testata si este foarte important sa fim mereu conectati la Sursa Divina. Cei care doresc sa afle anumite adevaruri trebuie sa invete sa se cunoasca mai bine si sa nu ezite sa-si puna intrebari existentiale, pentru ca numai in acest fel vor reusi sa aiba o conexiune mai buna cu Divinitatea si vor afla raspunsurile la ceea ce ii macina.

Se cere o evadare din zona de confort, dar si acceptarea noului. Gandurile pozitive vor fi cele care ii vor ajuta pe majoritatea nativilor sa-si descopere menirea in viata sau sa-si indeplineasca dorinte mai vechi.

Socializarea va fi o buna modalitate de a ne conecta la tot ceea ce e frumos si totodata va fi o cale de a iesi din anonimat si rutina. Cel care ne va ajuta sa facem schimbari pozitive va fi Arhanghelul Mihail.

Prima parte a lunii

In prima parte a lunii vor exista cateva presiuni si vom avea tendinta sa fortam anumite lucruri. Cu toate acestea, calea spre adevar va fi prin rugaciune. Divinitatea ne va ajuta sa descoperim acea forta interioara care ne va ajuta sa mergem mai departe.

Vor exista cateva provocari si in zona relatiilor, insa ingerii ne indeamna sa ne analizam mai bine, pentru ca numai in acest fel vom putea descoperi ce anume ne-a impins in acele situatii. Atentie la mesajele care se primesc prin vise, acestea nu trebuie trecute cu vederea.

Mijlocul lunii

Trebuie facuta distinctia intre ce simtim si ce dorim sa facem. Nu toate alegerile ne vor duce in directia potrivita si de aceea trebuie sa ne cunoastem mai bine. Din 9 septembrie vor avea loc foarte multe evenimente care isi vor pune amprenta puternic asupra multor nativi. Sfatul ingerilor pentru aceasta perioada este acela de a evita sa ne mintim singuri si sa-i accpetam pe cei din jur asa cum sunt. Trebuie sa ne asumam foarte bine rolurile si sa nu avem un comportament exagerat.

Sfarsitul lunii

Din 23 septembrie majoritatea nativilor devin mai sensibili. Relatiile cu cei din jur vor trece intr-o noua etapa si va fi foarte important modul in care vom alege sa gestionam anumite situatii. Este necesara o curatare a trecutului, pentru ca numai in acest fel vom putea inainta in viata. Nu trebuie judecati cei din jur si nici nu trebuie purtate sentimente de ranchiuna. Iubirea va fi cea care ne va ghida pasii si ne va ajuta sa deschidem ochii.

Asadar, va fi o luna intensa, plina de teste care ne vor ajuta sa ne regasim.

http://www.ele.ro/relatii/horoscop-cuplu/mesajul-ingerilor-pentru-luna-septembrie-iata-ce-trebuie-sa-faci-ca-sa-iti-mearga-bine-pe-toate-planurile-40037

Lasati un raspuns