Căutare

Cautare:

Categorii

Arhiva

Horoscop: Ce inger pazitor ai, in functie de zodia in care te-ai nascut

ce-inger-pazitor-ai--in-functie-de-zodia-in-care-te-ai-nascutDin momentul in care ne nastem, fiecare avem un destin, iar acesta este influentat atat de astre, cat si de ingerii nostri pazitori. Fiecare persoana are propriul sau inger pazitor, indiferent de religie, rasa sau cultura.
Ingerii pazitori ne feresc de pericole si ne ghideaza pasii in viata, ne indeamna sa avem deschidere catre ceea ce este bun si sa evitam raul, sunt capabili de o intelegere profunda si ne accepta slabiciunile.
In functie de zodia in care ne-am nascut, fiecare dintre noi avem un inger care ne ocroteste si care ne ghideaza pasii in viata. Asadar, afla ce inger pazitor ai si ce influenta are acesta asupra ta:

Berbec – Malahidael – Ingerul curajului

Nativii nascuti in aceasta zodie primesc curajul si puterea divina a acestui inger. Malahidael sprijina orice efort creativ, le da putere nativilor sa mearga pana la capat cu anumite proiecte si ii ghideaza spre calea cea buna. Acest inger le demonstreaza nativilor aflati sub protectia sa ca au o menire in viata si ii ajuta sa vada care sunt adevaratele pericole de care trebuie sa se fereasca in viata.

Taur -Asmodael – Ingerul Rabdarii

Nativii din Taur sunt protejati de Asmodael. Acesta le da putere sa infrunte orice pericol si ii ajuta sa gandeasca in perspectiva. Asmodael este cel care reuseste sa transforme orice dorinta in realitate si care le da acestor nativi puterea sa mearga mai departe, indiferent ce pericole se afla in fata lor. Cu ajutorul lui Asmodael, Taurii pot deveni fiinte spirituale mai preocupate de suflet decat de trup.

Gemeni – Ambriel – Ingerul gandurilor pure

Ambriel ii ajuta pe acesti nativi sa vada binele in cei din jur si sa gandeasca pozitiv, sa evite orice situatie neplacuta si sa aplaneze orice conflict. Le da puterea de a vedea solutii simple la probleme dificile si i-a inzestrat cu harul vorbirii. Asadar, Gemenii sunt adevarati vrajitori ai cuvintelor. Comunicarea este puterea Gemenilor si poate deveni o arma de temut. Acesti nativi pot urca la cer, pot dialoga cu Divinitatea si pot comunica cu usurinta cu cei din jur.

Rac – Muriel – Ingerul grijii pentru ceilalti

Nativii nascuti in aceasta zodie primesc binecuvantarea ingerului Muriel. Acesta le ofera sprijin pe plan emotional in situatiile mai dificile. Racii se hranesc cu sentimentele celor din jur, primesc aceasta hrana si pot deveni blazati si deprimati daca nu au parte de satisfactie la acest nivel. Totodata, Muriel le da Racilor capacitatea de a intelege universul propriilor emotii si de a nu reactiona impulsiv in anumite situatii.

Cititi mai departe: http://www.ele.ro/relatii/horoscop-cuplu/horoscop-ce-inger-pazitor-ai-in-functie-de-zodia-in-care-te-ai-nascut-leu-39959

Lasati un raspuns